Маркетинг в дигиталната ера - SoftUni Digital
Loading...
Семинар

Маркетинг в дигиталната ера

Заповядайте на безплатен семинар на тема "Маркетинг в дигиталната ера", който ще се проведе нa 27 юни 2018 г. (сряда) от 19:00 часа в зала Code Ground на СофтУни (София, ул. Тинтява 15-17, етаж 1). Лектор e Георги Малчев.

За Семинара

По време на семинара ще се разгледат следните теми:

  • Поведение на потребителите в дигиталната ера
  • Маркетинг - компанията, погледната през очите на таргет потребителите
  • Marketing fundamentals за начинаещи, напреднали и за pro - приложими модели и подходи
  • Marketing fundamentals - препоръчани ресурси и самоподготовка

Семинарът има за цел да ви въведе в основните теми, които ще бъдат изучавани в безплатния курс по Marketing Fundamentals - септември 2018, който е част от Първата цялостна програма по дигитален маркетинг в България. Всичко за програмата и за кандидатстването можете да прочетете тук.

За Лектора

Георги Малчев

Георги Малчев е управляващ съдружник в xplora.bg – агенция за дигитален маркетинг със слоган Human digital. Георги притежава значителен бизнес и маркетинг опит – като член на съвети на директорите, оперативен директор, директор бизнес развитие на големи холдинги и компании. Има опит като управленски консултант и е сетифициран за управлението на операциите. Георги е съдружник и ментор в стартъп компании. Доскоро оглавяваше дигиталния маркетинг на Мтел, а преди това беше ключов фактор за растежа на голяма дигитална агенция. Преподава маркетинг, комуникации и реклама в Нов Български Университет. Завършил е executive MBA към Американския университет. Георги често е член на журита за награди за дигитален маркетинг, както и модератор и панелист на форуми за мениджмънт, маркетинг и реклама. Георги е избран за член на Управителния съвет на IAB Bulgaria за 2016, и преизбран през 2017.
Георги Малчев photo

Ресурси

Няма ресурси за този семинар