Изграждане на ефективно онлайн присъствие Изграждане на ефективно онлайн присъствие - SoftUni Digital
Loading...
Семинар

Изграждане на ефективно онлайн присъствие

20.06.18 19:00 - 20:30 Учебна зала Deep Web гр. София, ул. Тинтява 15-17, ет. 1 Иван Апостолов и Георги Захариев
Заповядайте на безплатен семинар на тема "Изграждане на ефективно онлайн присъствие", който ще се проведе нa 20 юни 2018 г. (сряда) от 19:00 часа в зала Deep Web на СофтУни (София, ул. Тинтява 15-17, етаж 1). Лектори са Иван Апостолов и Георги Захариев.

За Семинара

По време на семинара ще се разгледат следните теми:

- Защо е важно нашият бизнес да има онлайн присъствие

- 5 стъпки за ефективно онлайн присъствиe

- Потребителска пътека - Най-добри практики за създаване на уебсайт

- Онлайн реклама - Уеб Анализ

* Семинарът е предназначен за собственици на малки бизнеси, които биха искали да направят първи стъпки в създаването на онлайн присъствие. Лекцията не е за напреднали. 

За Лектора

Иван Апостолов и Георги Захариев

Иван Апостолов

Иван е изкарал цялостната програма на Софтуни. От 5 години се занимава с Дигитален Маркетинг. Предприемач и консултант на Google.

Георги Захариев

Георги е предприемач в сферата на туризма и дигиталния маркетинг с афинитет към успешните бизнес проекти и развитието на услуги и продукти, които реално добавят стойност в живота на хората. Създател на Green Sofia Apartments, Георги е част от хората, които стоят зад кампанията „#ExploreBulgaria/#TasteBulgaria” за популяризиране на България в социалните медии. Участвал е в изготвяне на дигитална стратегия за над 30 компании в сферата на туризма, ресторантьорството, правните услуги и неправителствения сектор.

Иван Апостолов и Георги Захариев photo Иван Апостолов и Георги Захариев photo