Еcommerce Growth Hacking - декември 2017 Курс Еcommerce Growth Hacking - декември 2017 - SoftUni Digital

Еcommerce Growth Hacking - декември 2017

За курса

Курсът ще ви запознае с основите на Conversion Rate Optimisation. Ще научите как да структурирате онлайн магазин - категории, филтри, основни страници, представяне на продуктите и най-важното количката и чекаут-а. Ще минем през целия път на потребителя - от влизането му в сайта, как да улесним и подобрим престоя му, как да го спечелим да направи покупка, как да увеличи стойността на покупката си и какво да направим, за да не го изпуснем да си тръгне точно преди да е завършил поръчката си.

Умения, които ще придобиеш

  • Проектиране или оптимизация на основната структура на онлайн магазин
  • Проектиране на основните страници в онлайн магазин
  • Подобряване на потребителското преживяване в онлайн магазина
  • Подобряване на обслужването на клиентите
  • Оптимизация на конверсиите
Теми

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."

Курсът е подходящ за начинаещи и средно напреднали маркетинг специалисти и мениджъри/собственици на онлайн магазини. Необходими са базови познания по онлайн маркетинг, тъй като те ще бъдат засегнати в курса, без да навлизаме в детайл.

До кога мога да се запиша и кога стартира курсът?

Крайният срок за записване за курса е 28 ноември 2017. Обучението стартира на 1 декември и завършва на 20 декември.

Как мога да се запиша?

За да се запишете за курса, кликнете на бутона "ЗАЯВИ УЧАСТИЕ" и следвайте стъпките. Записването става след успешно плащане. 

Кога и къде ще се провеждат занятията?

Занятията се провеждат всеки сряда и петък от 19:00 до 22:00 ч. в зала Creative в сградата на SoftUni.

Какви са формите на обучение?

Курсът ще се проведе само в присъствена форма на обучение, която ви дава възможност да посещавате занятията на място в учебната зала на SoftUni,  да участвате в лабораторни упражнения в учебната зала, да имате достъп до всички видео лекции и материали от курса, както и да предавате своите домашни за проверка. Ще имате и възможност лично да контактувате с лектор или асистент когато срещнете затруднения.

Certificate

Какво представлява изпитът и ще получа ли сертификат след края на курса?

Обучението завършва с практически изпит, който представлява кратък одит на избран от участника български сайт с препоръчки за оптимизация и подобрения на базата на научените в курса умения и практики. Желаещите да се явят на изпита ще получат официален сертификат от SoftUni Digita, ако оценката им от изпита е над Много добър (5.00).

Колко струва обучението в курса?

Форма на обучениеВключваЦена
Присъствено

Записване за курса

  • Присъствие на всички учебни занятия
  • Достъп до онлайн ресурси: видеа от учебните знятия, презентации, допълнителни материали 
  • Явяване на изпит и издаване на сертификат
180 лв.
quality-guaranteed

SoftUni ви дава 100% гаранция за качеството на този курс. За нас е важно да придобиете необходимите умения и знания. Ако по някаква причина обучението не отговори на очакванията ви, ние ви гарантираме възстановяване на цялата сума, която сте заплатили. Таксата може да ви бъде възстановена до второто занятие на курса (6 декември). 

Преподавател

hristo.atanasoff avatar
Христо Атанасов
Христо Атанасов е основател и управител на дигитална агенция WeKnowHow. Основния му фокус в последните 4 години е електронната търговия, като успешно ръководи проекти на големи международни и местни клиенти – Еконт Експрес, верига спортни магазини Tempo, Хиполенд, Dell България, Оптикласа, Paradise Center и много други.