Курс Google Analytics Advanced - май 2020 - SoftUni Digital
Loading...

Google Analytics Advanced - май 2020

11 май 2020 2 седмици 6 кредита

За курса

Обучението предоставя разширена информация за Google Analytics и чрез него ще придобиете умения за тълкуване на посещенията във вашия сайт, за визуализацията на данни във външни инструменти, както и за практическа употреба на Google Tag Manager.
Курсът се фокусира предимно върху Google Analytics, но ще бъдат засегнати възможностите за ползване на Analytics API, Google Tag Manager, Google Data Studio и Google Optimize.
Обучението ще бъде съчетание от практически съвети и дискусии по цялостния процес на разчитане и визуализация на данните от Google Analytics. За целта ще бъдат разгледани редица отчети и инструменти, така че да получим детайлна и конкретна информация за ефективността и представянето на нашия бизнес, на различни рекламни инициативи и кампании.

Умения, които ще придобиеш

 • Персонализация на отчети в Google Analytics
 • Работа с Google Tag Manager
 • Умения за A/B тестове, чрез Google Optimize
 • Умения за анализ на рекламни и маркетинг кампании
 • Работа с Google Data Studio
 • Работа с външни инструменти и Google Analytics API
Теми

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."

Курсът е подходящ за хора с основни познания и опит в сферата на Google Analytics. Необходимите базови познания са работа с отчети в Google Analytics, умения за провеждане и анализ на резултати от A/B тестове, умения по Google Tag Manager на базово ниво, анализ резултатите от маркетинг кампании, настройки на системите за анализ и отчитане. Необходимите знания са еквивалентни на успешно завършен курс Google Analytics.  


Кога стартира курсът?

Крайният срок за записване за курса е 9 май 2020. Обучението стартира на 11 май и завършва на 20 май.

Как мога да се запиша?

За да се запишете за курса, кликнете на бутона "ЗАЯВИ УЧАСТИЕ" и следвайте стъпките. Записването става след успешно плащане. 

Кога и къде ще се провеждат занятията?

Занятията се провеждат онлайн всеки понеделник и сряда от 19:00 до 22:00 ч. 

Какви са формите на обучение?

Имате възможност да се запишете в онлайн форма на обучение, където ще имате достъп до live streaming обучение в реално време, както и до видео записите и учебните материали от курса.

Certificate

Какво представлява изпитът и ще получа ли сертификат след края на курса?

Обучението завършва с изпит върху взетия материал, който се състои от: 

 • Практически проект
 • Тест

Желаещите да се явят на изпита, ще получат официален сертификат от SoftUni Digital, ако изкарат оценка над Много добър (5.00).

Преразглеждане на оценките може да се заяви в рамките на 20 календарни дни от публикуването на протокола на курса. След това оценките остават окончателни.


Certificate

SoftUni е лицензиран учебен център по Закона за професионалното образование и обучение. След всеки успешно преминат курс с оценки на изпитите по теория и практика над Среден (3.00) курсистите получават държавно признато „Удостоверение за професионално обучение“, както и приложение, валидно на територията на целия Европейски съюз. Изискванията за получаване на “Удостоверение за професионално обучение” можете да разгледате ТУК.

Колко струва обучението в курса?

Форма на обучениеВключваЦена
Онлайн

Записване за курса

 • Достъп до виртуална класна стая и обучение в реално време
 • Доживотен достъп до учебни ресурси и видеа от учебните занятия
 • Достъп до затворена Facebook група с курсистите и преподавателите
 • Издаване на сертификат и удостоверение при покриване на изискванията
220лв.
quality-guaranteed

SoftUni ви дава 100% гаранция за качеството на този курс. За нас е важно да придобиете необходимите умения и знания. Ако по някаква причина обучението не отговори на очакванията ви, ние ви гарантираме възстановяване на цялата сума, която сте заплатили. Таксата може да ви бъде възстановена до третото занятие на курса (18 май). 

Преподавател

simeon.emanuilov avatar
Симеон Емануилов

Симеон Емануилов е програмист и Senior SEO специалист с богат опит. Има над девет години опит в сферата на уеб разработката, като създава различни решения за онлайн магазини и уеб сайтове.

Професионалните му интереси са в сферата на техническото SEO, автоматизация на процесите и програмиране с Python. Лектор е на специализирани събития, като част от тях са: обучения в SoftUni Digital, OA Conf, Indit BlackHat Conference и др. Допълнително се занимава с разработка на полезни уеб инструменти, които улесняват процесите на анализ.

До края на 2019 работи като Senior SEO специалист в Netpeak, една от най-големите онлайн маркетинг агенции в Източна Европа. Там работи по някои от най-големите български сайтове, онлайн магазини и новинарски портали.

LinkedIn