Курс Google Analytics Advanced - май 2020 - SoftUni Digital
Loading...

Google Analytics Advanced - май 2020

6 кредита

За курса

Умения, които ще придобиеш

  • Персонализация на отчети в Google Analytics
  • Работа с Google Tag Manager
  • Умения за A/B тестове, чрез Google Optimize
  • Умения за анализ на рекламни и маркетинг кампании
  • Работа с Google Data Studio
  • Работа с външни инструменти и Google Analytics API
Теми

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."

Курсът е подходящ за хора с основни познания и опит в сферата на Google Analytics. Необходимите базови познания са работа с отчети в Google Analytics, умения за провеждане и анализ на резултати от A/B тестове, умения по Google Tag Manager на базово ниво, анализ резултатите от маркетинг кампании, настройки на системите за анализ и отчитане. Необходимите знания са еквивалентни на успешно завършен курс Google Analytics.

Как мога да се запиша?

За да се запишете за курса, кликнете на червения бутон "ЗАПИШИ СЕ" и следвайте стъпките.

Как и къде ще се провеждат занятията?

Обучението е приключило, но имате възможност да се запишете за него, получавайки достъп до видеата и ресурсите към всяко едно занятие от програмата на курса. По този начин можете да усвоявате материала с удобни за вас темпо и време.

Колко струва обучението в курса и какво включва?

За курса се заплаща еднократна такса, включваща достъп до записите от проведените занятия и учебните материали.

Форма на обучениеВключваЦена
Онлайн

Записване в онлайн форма на обучение:
    • Доживотен достъп до учебни ресурси и видеа от учебните занятия

160 лв.
quality-guaranteed

СофтУни ви дава 100% гаранция за качеството на този курс. За нас е важно да придобиете необходимите умения и знания. Ако по някаква причина обучението не отговори на очакванията ви, ние ви гарантираме възстановяване на сумата, която сте заплатили. Таксата може да ви бъде възстановена до седем дни след заплащане за курса.

Преподавател

simeon.emanuilov avatar
Симеон Емануилов

Симеон Емануилов е програмист и Senior SEO специалист с богат опит. Има над девет години опит в сферата на уеб разработката, като създава различни решения за онлайн магазини и уеб сайтове.

Професионалните му интереси са в сферата на техническото SEO, автоматизация на процесите и програмиране с Python. Лектор е на специализирани събития, като част от тях са: обучения в SoftUni Digital, OA Conf, Indit BlackHat Conference и др. Допълнително се занимава с разработка на полезни уеб инструменти, които улесняват процесите на анализ.

До края на 2019 работи като Senior SEO специалист в Netpeak, една от най-големите онлайн маркетинг агенции в Източна Европа. Там работи по някои от най-големите български сайтове, онлайн магазини и новинарски портали.

LinkedIn