Курс Google Ads Advanced - март 2020 - SoftUni Digital
Loading...

Google Ads Advanced - март 2020

За курса

Курсът за напреднали по Google Ads е предназначен за хора, които активно се занимават с дигитален маркетинг и вече са добили основни познания за работа с платформата. Обучението цели да запознае аудиторията не само с най-добрите практики за оптимизация на рекламни кампании, но също така да покаже как да свържете работата си в нея с реалните бизнес цели на компанията, за която работите. 
Програмата съчетава теория, практика и дискусии, свързани с казуси, с които повечето бизнеси се сблъскват ежедневно. Ще разгледаме много важни теми, свързани с проследяване на резултати, анализ на постигнатото, split testing, attribution modeling, как да боравим бързо и ефективно с инструменти като Google Analytics, добри практики за лендинг страници, автоматизация,  Google Ads API. 
Този курс има за цел да ви научи да гледате цялостната картина и да Ви помогне да изградите и реализирате високоефективна стратегия в платформата, с която да постигнете, а защо не и надминете поставените от вас цели. Този курс ще ви научи, не само на конкретни стратегии, но и на начина на мислене, който ще ви осигури добри резултати в дългосрочен план.  

Умения, които ще придобиеш

 • Подбираш инструменти, за да измерваш постигнатите резултати
 • Разбираш потребителската пътека
 • Подбираш правилните ключови думи
 • Пишеш атрактивни рекламни послания
 • Прилагаш добрите практики в search и display
 • Изчисляваш дали рекламните ти кампании постигат правилните KPI
Теми

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."

Курсът е подходящ за хора с опит в рекламната платформа на Google. Предимство би било за участниците е да са карали базовия курс за Google Ads и да са се сертифицирали в програмата на Google Ads (но не е задължително).

Кога стартира курсът?

Крайният срок за записване за курса е 9 март 2020. Обучението стартира на 11 март и завършва на 30 март.

Как мога да се запиша?

За да се запишете за курса, кликнете на бутона "ЗАЯВИ УЧАСТИЕ" и следвайте стъпките. Записването става след успешно плащане. 

Кога и къде ще се провеждат занятията?

Занятията се провеждат всеки понеделник и сряда от 19:00 до 22:00 ч. в зала HQ Lab в сградата на SoftUni.

Какви са формите на обучение?

Имате възможност да изберете дали да се обучавате в присъствена или онлайн форма на обучение:

 • Ако се запишете в присъствена форма на обучение, имате възможност да посещавате занятията на място в университета, да участвате в лабораторни упражнения в учебната зала, имате достъп до всички видео лекции и материали от курса, както и да предавате своите домашни за проверка. Ще имате и възможност лично да контактувате с лектора, когато срещнете затруднения.
 • Ако се запишете в онлайн форма на обучение, имате достъп до всички видео лекции и материали от курса, както и ще имате възможност да предавате своите домашни за проверка.
Certificate

Какво представлява изпитът и ще получа ли сертификат след края на курса?

Обучението завършва с изпит върху взетия материал, който се състои от: 

 • Практически проект
 • Тест

Желаещите да се явят на изпита, ще получат официален сертификат от SoftUni Digital, ако изкарат оценка над Много добър (5.00).
Certificate

SoftUni е лицензиран учебен център по Закона за професионалното образование и обучение. След всеки успешно преминат курс с оценка над Мн. добър 5.00  курсистите получават държавно признато „Удостоверение за професионално обучение, както и приложение, валидно на територията на целия Европейски съюз.

Колко струва обучението в курса?

Форма на обучениеВключваЦена
Присъствено

Записване за курса

 • Присъствие на всички учебни занятия
 • Достъп до онлайн ресурси: live стрийминг, видеа от учебните занятия, презентации, допълнителни материали 
 • Достъп до затворена Facebook група с участниците в курса и лектора
 • Възможност за задаване на конкретни въпроси към лектора на живо
 • Явяване на изпит и издаване на сертификат
240лв.
Онлайн

Записване за курса

 • Достъп до онлайн ресурси: live стрийминг, видеа от учебните занятия, презентации, допълнителни материали 
 • Достъп до затворена Facebook група с участниците в курса и лектора
 • Възможност за задаване на конкретни въпроси към лектора през платформата sli.do
 • Явяване на изпит и издаване на сертификат
220лв.
quality-guaranteed

SoftUni ви дава 100% гаранция за качеството на този курс. За нас е важно да придобиете необходимите умения и знания. Ако по някаква причина обучението не отговори на очакванията ви, ние ви гарантираме възстановяване на цялата сума, която сте заплатили. Таксата може да ви бъде възстановена до третото занятие на курса (18 март). 

Преподаватели

alexgadvertise avatar
Александър Георгиев
Александър Георгиев е създател на дигитална агенция Advertise BG. Завършил е бакалавър eCommerce и магистратура Wireless Enterprise Business Systems в Brunel University, западен Лондон. Практикува дигитален маркетинг вече над 12 години в България и чужбина. Започва кариерата си като предлага Google AdWords услуги на малки и средни предприятия във Великобритания през 2007 година.

Алекс е Google Certified Trainer, като в момента е фокусиран върху изграждането на цялостни дигитални стратегии и Conversion Rate Optimisation. През годините е работил с много от големите брандове на българския пазар, част от тях са Plesio, Happy Delivery, Sport Depot, Peugeot, Gala Collezione, Бяла Карта, Varchev Finance, Cannon, Fantastico и много други.
YoannaKaramfilova avatar
Йоанна Карамфилова
Йоанна е Google Ads специалист и Team Lead на Google Ads отдела на дигитална агенция Advertise BG. Фокусирана е върху изграждането на дигитални стратегии, създаването и оптимизацията на платени реклами в Google екосистемата. Освен в Google Ads специализира и в инструментите Google Analytics, Google Data Studio и Google Tag Manager. Управлява кампании за брандове в разнообразни сектори на българския и чуждестранни пазари, сред които Sport Depot, Helikon, Esteta Interiori, Techmart и др. Занимава се активно и с обучението и развитието на екипа на агенцията.
LinkedIn