Курс Google Ads Advanced - март 2020 - SoftUni Digital
Loading...

Google Ads Advanced - март 2020

За курса

Умения, които ще придобиеш

  • Подбираш инструменти, за да измерваш постигнатите резултати
  • Разбираш потребителската пътека
  • Подбираш правилните ключови думи
  • Пишеш атрактивни рекламни послания
  • Прилагаш добрите практики в search и display
  • Изчисляваш дали рекламните ти кампании постигат правилните KPI
Теми

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."

Курсът е подходящ за хора с опит в рекламната платформа на Google. Предимство би било за участниците е да са карали базовия курс за Google Ads и да са се сертифицирали в програмата на Google Ads (но не е задължително).

Как мога да се запиша?

За да се запишете за курса, кликнете на червения бутон "ЗАПИШИ СЕ" и следвайте стъпките.

Как и къде ще се провеждат занятията?

Обучението е приключило, но имате възможност да се запишете за него, получавайки достъп до видеата и ресурсите към всяко едно занятие от програмата на курса. По този начин можете да усвоявате материала с удобни за вас темпо и време.

Колко струва обучението в курса и какво включва?

За курса се заплаща еднократна такса, включваща достъп до записите от проведените занятия и учебните материали.


Форма на обучениеВключваЦена
Онлайн

Записване в онлайн форма на обучение:

• Доживотен достъп до учебни ресурси и видеа от учебните занятия

160 лв.
quality-guaranteed

СофтУни ви дава 100% гаранция за качеството на този курс. За нас е важно да придобиете необходимите умения и знания. Ако по някаква причина обучението не отговори на очакванията ви, ние ви гарантираме възстановяване на сумата, която сте заплатили. Таксата може да ви бъде възстановена до седем дни след заплащане за курса.

Преподаватели

alexgadvertise avatar
Александър Георгиев
Александър Георгиев е създател на дигитална агенция Advertise BG. Завършил е бакалавър eCommerce и магистратура Wireless Enterprise Business Systems в Brunel University, западен Лондон. Практикува дигитален маркетинг вече над 12 години в България и чужбина. Започва кариерата си като предлага Google AdWords услуги на малки и средни предприятия във Великобритания през 2007 година.

Алекс е Google Certified Trainer, като в момента е фокусиран върху изграждането на цялостни дигитални стратегии и Conversion Rate Optimisation. През годините е работил с много от големите брандове на българския пазар, част от тях са Plesio, Happy Delivery, Sport Depot, Peugeot, Gala Collezione, Бяла Карта, Varchev Finance, Cannon, Fantastico и много други.
YoannaKaramfilova avatar
Йоанна Карамфилова
Йоанна е Google Ads специалист и Team Lead на Google Ads отдела на дигитална агенция Advertise BG. Фокусирана е върху изграждането на дигитални стратегии, създаването и оптимизацията на платени реклами в Google екосистемата. Освен в Google Ads специализира и в инструментите Google Analytics, Google Data Studio и Google Tag Manager. Управлява кампании за брандове в разнообразни сектори на българския и чуждестранни пазари, сред които Sport Depot, Helikon, Esteta Interiori, Techmart и др. Занимава се активно и с обучението и развитието на екипа на агенцията.
LinkedIn