Курс PR Communications - септември 2019 - SoftUni Digital
Loading...

PR Communications - септември 2019

Присъствено
85 / 87
Онлайн
1662 / 3000

За курса

Социалните мрежи и интернет, постоянно въздействат на бизнеса, като засягат и работата на PR специалистите. Оптимизиация на PR комуникациите във всяка една сфера е правилния път за привличане на внимание и аудитория.

Курсът "PR Communications" има за цел да ви помогне да надградите уменията си за изграждане на успешни връзки с обществеността за бизнес, за който работите или стартирате. Участието в този курс ще ви помогне да разберете, колко важен е този сектор за дигиталната реклама и как да го използвате ефективно, правилно и атрактивно. Обучението ще ви даде знания, как да създавате атрактивно content съдържание, как да изготвяте успешни PR стратегии и как да измервате успеха в PR бизнеса, както и възможност да се запознаете с всички тънкости на една от най-популярните професии.

Умения, които ще придобиеш

  • Работа и анализ на конкретни примери от индустрията
  • Познания за работата на PR комуникациите в социалните мрежи
  • Времево оптимизиране на работата с цел повече успеваемост
  • Оптимизация на процесите и техническите цели
  • Умения за онлайн измерване на успеха и постиженията
  • Усвояване на принципите за работа на PR комуникациите
Теми

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."

Курсът е подходящ за начинаещи, както и за всички, които имат начален или среден опит и искат да специализират в сферата на PR комуникациите. За обучението се изисква владеене на английски език на основно ниво.

Каква е формата на обучение?

Имате възможност да се обучавате в онлайн форма на обучение:

  • Онлайн: Можете да гледате лекциите и да се упражнявате в удобно за вас време. Ще имате пълен достъп до материалите от обучението за неограничен период от време, което ви позволява да надграждате знанията си с удобно за вас темпо.
Certificate

Ще мога ли да се явя на изпит?

Имате възможност да заплатите и за явяване на изпит при следващо провеждане на курса.
Желаещите да се явят на изпита ще получат официален сертификат от SoftUni Digital, ако оценката им от изпита е над Много добър (5.00).

Колко струва обучението в курса?

Курсът е безплатен. Имате възможност да се явите на изпит при следващо провеждане на курса след заплащане на еднократна такса.

Форма на обучениеВключваЦена
Онлайн

Записване за курса

  • Неограничен достъп до ресурси и видеа от учебните занятия
Безплатно
Изпит

Записването за следваща изпитна дата ще бъде достъпно, когато започне провеждането на следващо издание на курса. Таксата включва:

  • Явяване на следващия изпит за курса и издаване на официален сертификат от SoftUni Digital
100 лв.

Преподавател

maksimb avatar
Максим Бехар
Максим Бехар е световно признат експерт по PR, бивш президент на Световната PR организация ICCO (2015-2017), член на десетки международни бордове и организации, понастоящем Президент на Световния комуникационен форум в Давос, Швейцария. Той е и първият източноевропеец вписан в световната PR Зала на славата в Лондон. Завършил е Harvard Kennedy School и Икономическия университет в Прага, Чехия, специализирал е в Токио и Сиатъл, лектор на десетки световни форуми по публични комуникации. Освен всичко е и Почетен генерален консул на Република Сейшели в България.