Instagram Marketing - март 2019 Курс Instagram Marketing - март 2019 - SoftUni Digital
Loading...

Instagram Marketing - март 2019

За курса

Майсторският клас за Instagram включва серия от практически лекции и дискусии, покриващи основни аспекта на платформата по отношение на маркетинг: Създаване и управление на профил/бизнес профил, Стратегия и практически съвети за създаване на консистентно и ефективно съдържание, Практика: мобилно и фотозаснемане, и Рекламни кампании и формати.

Целта на обучението е да се получат познания за създаване, управление, развитие и реклама на Instagram за бизнес цели. В обучението ще се включат и няколко страхотни специалисти в различни направления като гост-лектори; Вера Гоцева-Ломовера, Visual Storyteller, професионален фотограф и специалист по заснемане с мобилно устройство; Велизар Величков, който управлява често бюджети от над 1 милион месечно за Facebook и Instagram реклама; и двама от топ маркетинг професионалистите на Nestle Bulgaria - Станимира Радева, eBusiness Lead и Елизабет Александрова, Digital Media Specialist.

Запишете се на обучението, за да усвоите практически техники, разширите познанията си за Instagram и прилагате наученото в помощ на професионалното ви развитие и бизнеса!

Умения, които ще придобиеш

  • Проучваш и анализираш конкуренцията
  • Изграждаш стратегия спрямо бизнес целите
  • Планираш и създаваш съдържание за Instagram
  • Планираш и създаваш рекламни кампании
  • Реализираш успешни кампании с инфлуенсъри
  • Оптимизираш резултатите в реално време
Теми

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."

Обучението е подходящо за маркетинг и бранд мениджъри, social media специалисти и фрийленсъри, хора с опит в рекламата, дигитални ентусиасти, инфлуенсъри, както и за всички желаещи да разширят знанията си по отношение на Instagram.

Каква е формата на обучение?

Можете да се запишете за онлайн обучението по всяко време и да гледате лекциите и да се упражнявате в удобно за вас време. Ще имате пълен достъп до материалите от обучението за неограничен период, което ви позволява да надграждате знанията си с удобно за вас темпо.

Как мога да се запиша?

За да се запишете за курса, кликнете на бутона "ЗАЯВЕТЕ УЧАСТИЕ" и следвайте стъпките. Записването става след успешно плащане. 

Certificate

Имам ли възможност да се явя на изпит и да взема сертификат?

Ще можете да се явите на изпит при следващо присъствено издание на курса и да вземете  официален сертификат от SoftUni Digital при оценка над  Мн. добър 5.00.

Колко струва обучението в курса? 

За курса се заплаща еднократна такса, включваща онлайн обучение в платформата на СофтУни. По желание може да заплатите за възможност за явяване на изпит при следващо провеждане на курса и издаване на сертификат.

Форма на обучениеВключваЦена
Онлайн

Записване за курса

  • Неограничен достъп до ресурси и видеа от учебните занятия

140 лв.
Изпит

Записване за изпитна дата

  • Явяване на изпит при следващо присъствено издание на курса
20 лв.
quality-guaranteed

СофтУни ви дава  100% гаранция за качеството на този курс. За нас е важно да придобиете необходимите умения и знания. Ако по някаква причина обучението не отговори на очакванията ви, ние ви гарантираме възстановяване на сумата, която сте заплатили. Таксата може да ви бъде възстановена до 7 дни след записване в обучението.

Преподаватели

bpminmymind avatar
Петър Владимиров е Client Service Director & Partner в дигитална агенция Interactive Share. През последните 9 години се занимава с онлайн маркетинг и реклама, а преди това с PR.
Разработвал е дигитални стратегии с фокус на бизнес резултати както за малки и средни бизнеси, така и за някои от най-големите рекламодатели като Reckitt Benckiser, Hyundai, Samsung, Ficosota, METRO, Fantastico, Goodyear, Nestle и много други.
Участвал е в редица семинари, обучения и конференции в страната и чужбина.  Активен член на IAB България.  Има научни публикации на различни теми в областта на масовите комуникации. Правил е корпоративни тренинги за дигитални комуникации и технологии на десетки международни кампании.
LinkedIn
stanimira_rad_softuni avatar
Станимира Радева
Гост-лектор
Станимира Радева е Digital Marketing & eBusiness Manager в Нестле България. Има 10 години опит в маркетинга, 6 от които в развитие на марката NESCAFE Dolce Gusto в България, включително развитието на eCommerce модела на бизнеса. От 4 години се занимава с Digital Marketing, като на позицията eBusiness Lead ръководи дигиталната трансформация и развитие на бизнесите на Нестле България в онлайн средата.
elizabet_al_softuni avatar
Елизабет Александрова
Гост-лектор
Елизабет Александрова е Digital Media Specialist в Нестле България и от 2 години е част от отдел комуникации в Нестле и отговаря за дигиталното медийно присъствие на всички брандове. Вече 6 години години се занимава с дигитален маркетинг, като преди това е била от другата страна - тази на агенцията.
vera_gotzeva_softuni avatar
Вера Гоцева-Ломовера
Гост-лектор
Вера Гоцева - Ломовера води курсове по фотография, фотоуикенди, корпоративни фототиймбилдинги и публични лекции в различни формати. Зад гърба си има солиден опит като журналист и фотограф с интереси в сферата на визуалните изкуства, психологията, науката и технологиите. Има 7 реализирани изложби, една от които в рамките на Barcelona Design Week през 2014.

През последните две години обединява двете си най-големи страсти - разказването на визуални истории и пътуването в разработване на собствен формат - курсове по смартфон фотография, които провежда като фотоуикенди на различни красиви места из България два пъти в месеца. Курсовете й попадат в The Atlantic и други издания. Сред комерсиалните й клиенти и партньори са едни от най-големите компании в България.
www.instagram.com/lomovera/