Подготовка и развитие на дигитални канали - SoftUni Digital
Loading...
Семинар

Подготовка и развитие на дигитални канали

19.01.22 19:00 - 20:30 Online 3 Online 3 Калин Златански
Гледайте безплатно онлайн семинар на тема "Подготовка и развитие на дигитални канали" нa 19 яунари 2022 г. (сряда) от 19:00 часа с лектор Калин Златански.

За Семинара

По време на семинара ще се разгледа какво е важно при развитието на дигиталните канали на дадена марка или услуга. Ще се отговори на въпросите какво често се случва при стартиране на дигитално присъствие, както и какви са стъпките, които не трябва да се пропускат преди представянето пред онлайн аудиторията. По време на семинара ще се разгледат още примери за добри практики и последните тенденции в едни от най-използваните социални мрежи в страната – Facebook, Instagram, TikTok и YouTube. Ще се засегнат и теми като правилното изграждане на сайт, създаване и проследяване на потребителска фуния, както и правилното поставяне на кодове и инструменти за проследяване на потребителското поведение. Лекторът ще предостави на участниците полезни линкове с информация и данни, които са безплатни и могат да помогнат за изграждането на своите бранд персони и да идентифицират своите потребители.

За Лектора

Калин Златански

Калин в момента заема длъжностите Digital Analyst в GAN, както и Head of Business Development в 7Arts.bg. Извън строго работната среда е и асоцииран фасилитатор в Бизнес Институт. Дигитален професионалист с богат опит в работа по дигитална комуникация за марки като: JDE, BMW, L’Oreal, Lactalis, Groupama, LGE, Tickey и други. Практик и експерт в областите: стратегии за дигитална комуникация, медия планиране, мониторинг, анализ и оптимизиране на дигитални кампании за социалните мрежи (Facebook, Instagram, Snapchat, Tik-Tok), Google Adwords, Premium Display, Spotify и др.
Калин Златански photo