Как да създаваме визуално съдържание с Canva? - SoftUni Digital
Loading...
Семинар

Как да създаваме визуално съдържание с Canva?

03.02.22 19:00 - 22:00 Online 2 Online 2 Петър Хаджиколев

Остават:

Гледайте безплатно онлайн семинар на тема "Как да създаваме визуално съдържание с Canva?" нa 3 февруари 2022 г. (четвъртък) от 19:00 часа с лектор Петър Хаджиколев.

За Семинара

Усвоете основите на Canva и графичния дизайн, дори да сте напълно начинаещ. Изградете силна бранд идентичност и консистентен стил за вашия бизнес. Развийте нови качества за freelance занимания. Canva дава възможност лесно да се създават дизайни за множество цели, включително презентации, постове и реклами в социални мрежи, електронни книги, банери, видеа и дори CV, с което да се потърси кариерна реализация. В този семинар ще научите:
  • Как да създавате дизайн от нулата използвайки Canva;
  • Бързи съвети, които ще направят дизайните ви по-добри;
  • Как да избирате точните размери на дизайните си;
  • Как да премахвате фон на изображение;
  • Как да добавяте текст, изображения, елементи и какво ли още не;
  • Как да персонализирате шаблоните, които Canva ви предоставя като опции;
  • Как да анимирате всеки елемент в дизайна си.
Този тричасов семинар ще ви даде всичко необходимо за създаването на визуализации за своя бизнес, без да се налага да разчитате на графичен дизайнер. Ще научите базовите неща в изкуството на дизайна и ще спестите много време, тревоги и усилия.

За Лектора

Петър Хаджиколев

Петър е специалист по Social Media Marketing в 1ForFit. През годините трупа опит в създаването на съдържание, в сферата на журналистиката в издания като вестник СЕГА и сайта Ureport, и в корпоративния PR като част от екипа на Webit. 1ForFit е единственият SMB партньор на Facebook за България и оперира в над 170 държави с годишен бюджет от над 25 мил. долара, разпределен между всички рекламни платформи.
Петър Хаджиколев photo

Ресурси

Няма ресурси за този семинар