Как японската концепция „Икигай“ може да помогне на вашия бизнес да бъде по-успешен? - SoftUni Digital
Loading...
Семинар

Как японската концепция „Икигай“ може да помогне на вашия бизнес да бъде по-успешен?

02.12.21 19:00 - 20:00 Online 2 Online 2 Ивелина Атанасова-Генчев
Гледайте безплатно онлайн семинар на тема "Как японската концепция „Икигай“ може да помогне на вашия бизнес да бъде по-успешен?" нa 2 декември 2021 г. (четвъртък) от 19:00 часа с лектор Ивелина Атанасова-Генчев.

За Семинара

Икигай е японска концепция за щастлив живот. Според японците всеки човек си има Икигай - нещо, което го изпълва с удовлетворение и радост. Насърчава го да забрави за времето, придава смисъл и пълнота на живота и дните му и в същото време е от значение за другите и за света, в който живеем. Принципите на философията Икигай могат да бъдат и ефективен инструмент за всеки бизнес и кариерното развитие. По време на този семинар Ивелина ще ви разкаже:
  • Какво е приложението на Икигай в бизнеса?
  • Има ли отношение към корпоративния манифест?
  • Какво го свързва с популярната концепция за „златния кръг“ и философията за индивидуалното „защо“ на Саймън Синек?

За Лектора

Ивелина Атанасова-Генчев

Ивелина е бизнес консултант по пазарни стратегии и маркетинг на растежа. Създател на newtrend.agency - бизнес клиника® за дигитална трансформация на бизнеса. Ментор в редица международни акселераторски програми за стартиращи компании. Автор на теорията за “дигиталните деца” и основен двигател на глобалната инициатива за трансформация на образованието DigitalKidZ: „Училище с отворен код“. Съ-основател на  българския клон на световната организация - Women in Tech. Професионалните и социалните проекти, с които се ангажира са свързани със създаването и управлението на бизнес организации, които допринасят за икономическото овластяване на жените чрез информационно-комуникационните технологии и достъп до качествено образование от най-ранна детска възраст. В професионалната ѝ визитка присъстват отличия за „Жена на годината“ в категория „Иновации и технологии“ (2016) и отличие от Президента на Република България – Румен Радев за висок обществен принос в областта на компютърните науки – награди „Джон Атанасов“ (2017). Модератор на маркетинг журито в конкурса "Сайт на годината".
Ивелина Атанасова-Генчев photo