Контент стратегия: Как да накараш Google да се влюби в твоя бранд? - SoftUni Digital
Loading...
Семинар

Контент стратегия: Как да накараш Google да се влюби в твоя бранд?

Гледайте безплатно онлайн семинар на тема "Контент стратегия: Как да накараш Google да се влюби в твоя бранд?" нa 23 ноември (вторник) от 19:00 часа с лектори Никол Янчева и Веселина Левкова .

За Семинара

По време на семинара ще се обсъдят следните теми:
  • Какво съдържание обича Google и как да го планирате?
  • Защо SEO е много повече от шепа ключови думи и как може да накарате потребителя да направи покупка чрез силата на словото
  • Какво се случва в моментите между научаването на нова информация за продукт и решението за неговата покупка
  • Как може маркетологът да изгради доверие и авторитет в един бранд, използвайки психологически техники?

За Лектора

Никол Янчева, Веселина Левкова

Никол и Веселина са контент стратези в маркетинг агенция Hop Online. И двете върлуват в динамиката на дигиталния маркетинг от 3 г, а Никол преди това e работила за едни от най-големите британски медийни и продуцентски къщи като iTV Studios и SkyNews. В настоящата си работа и двете изготвят стратегии и съдържание за клиенти, позиционирани на американския пазар, както от B2C, така и от B2B и SaaS (Software-as-a-Service) тип. През изминалата година Веселина и Никол са работили ръка за ръка с над 13 бранда в името на това те да достигнат до първа страница в Google търсачката. А само през последните месеци, те дават старт на началото на кариерата на четирима студенти от Американския университет чрез стажантската програма на Hop Online. 
Никол Янчева, Веселина Левкова photo Никол Янчева, Веселина Левкова photo