Маркетингово въздействие на цветовете - SoftUni Digital
Loading...
Семинар

Маркетингово въздействие на цветовете

09.03.21 19:00 - 21:00 Online 5 Online 5 Ренета Кирилова

Остават:

Гледайте безплатно семинар на тема Маркетингово въздействие на цветовете 9 март 2021 г. (вторник) от 19:00 часа с лектор Ренета Кирилова.

За Семинара

Семинарът ще разгърне широкоспектърно темите и професионалните въпроси, свързани със Значението на цветовете, Маркетинговото въздействие на цветовете, Драматургия на цветовете. Семинарът цели да запознае аудиторията със съвременните тенденции в цветовете, тяхното приложение от гледна точка на комбинации и дизайни, и съвместимостта им с конкретните нужди на брандинга, и маркетинга. Как цветовете "продават" от десетилетия - продуктов дизайн и цветове. Как цветовете остойностяват продукцията - фотография, видеография и кинематография. Концептуално остойностяване на творчески проекти чрез цветовете. 

За Лектора

Ренета Кирилова

Ренета Кирилова се занимава професионално с темите на Фотография и дизайн, Маркетинг и реклама, Журналистика и творческо писане в последните 10 години. Лекторът завършва Националната гимназия за древни езици и култури, лицей на Софийски университет "Свети Климент Охридски" със специализация в областта на Историята. Продължава професионалното си обучение в специалност "Право". През 2017 г. Ренета Кирилова завършва бакалавърската си подготовка по "Журналистика" и втора бакалавърска специалност "Фотография". След дългогодишна практика в медии, тя решава да се насочи към Фотографията и дизайна, и става лектор по Фотография. През 2020 г. завършва магистърска степен по "Рекламен мениджмънт и визуален брандинг". Подготвя се за докторантура по "Визуални и пластични изкуства" в България. Авторката дава живот, цветно настроение и естетическа стойност на своите идеи в десетките си реализирани проекти, които намират място в портфолио ѝ: https://renetakirilova.com/.
Ренета Кирилова photo

Ресурси

Няма ресурси за този семинар