The Story About Storytelling - SoftUni Digital
Loading...
Семинар

The Story About Storytelling

29.01.21 19:00 - 21:00 Online 5 Online 5 Василена Вълчанова
Гледайте безплатно семинар на тема "The Story About Storytelling", който ще се излъчи нa 29 януари 2021 г. (петък) от 19:00 часа с лектор Василена Вълчанова.

За Семинара

Още от времето, в което прародителите на човека са се събирали в пещерите, един комуникационен принцип се е наложил като успешен – разказването на истории. Днес този подход става все по-актуален в сферата на маркетинга. И ако създаването на завладяващ роман е въпрос на талант, то създаването на ефективни маркетинг-истории е по-близо до наука с конкретни подходи и ясни правила. 
На този семинар ще се разгледат темите:
• Защо историите са толкова ефективно средство на комуникация? 
• Каква е ролята на историите в маркетинга? 
• Кои са стъпките, с които да създадете успешна маркетинг история? 
• Как изглежда маркетинг storytelling в идеална форма? 

В края на workshop-а ще знаете целия процес, който да приложите – независимо дали вече имате опит или тепърва прохождате в маркетинг-бранша.

За Лектора

Василена Вълчанова

Василена е маркетинг консултант, трейнър и презентатор. Има близо 15 години опит с изграждане на цялостни маркетинг стратегии, маркетинг чрез съдържание, изграждане на маркетинг фунии и CRO (conversion rate optimization) в сферата на е-търговията и SaaS (software-as-a-service). Работила е с марки като LG Electronics, DELL, Razer, Ozone.bg, Enhancv. В свободното си време организира събития за популярна наука с Ratio, преподава контент маркетинг в SoftUni и пише блог за дигитални стратегии и онлайн маркетинг.
Василена Вълчанова photo