Netpeak Talks: 12.5 начина да загубиш пари в Google Ads - SoftUni Digital
Loading...
Семинар

Netpeak Talks: 12.5 начина да загубиш пари в Google Ads

27.05.20 19:00 - 21:00 Учебна зала HQ Lab гр. София, ул. Тинтява 15-17, етаж 1 Женя Янкова и Наталия Стоянова
Гледайте безплатно семинар на тема "Netpeak Talks: 12.5 начина да загубиш пари в Google Ads", който ще се излъчи нa 27 май 2020 г. (сряда) от 19:00 часа с лектори Женя Янкова и Наталия Стоянова.

За Семинара

Ако и вие сте от хората, които мислят, че нещата винаги могат да се случат по-добре. Ако и вие намирате прахосването за непростим грях. За вас сме извадили тези дванадесет и половина грешки (защото цепим стотинката), които биха ви спестили немалко пари.  
 
По време на семинара ще разгледаме как Google Ads може да допринесе пряко за постигане на желаните бизнес резултати или да ви разори. 
Точките, които ще засегнем:
- Къде бизнесите най-често “пропиляват” парите си в платформата на Google;
- Колко може да коства неправилното използване на Google Ads;
- Как можем да спасим бизнес, чрез правилното използване на онлайн рекламата;
- Какви метрики да следим, за да контролираме по-добре нашия разход в Google Ads;

Вероятно някой ще открие пропуснатите ползи и в собствения си акаунт или пък ще намери някоя нова идея за тестване. 12.5 начина да загубиш пари в Google Ads е семинар, в който ще видим кои са най-често срещаните (и най-скъпо струващите) грешки, допускани при управление на рекламни кампании в платформата.

За Лектора

Женя Янкова и Наталия Стоянова

Женя е специалист по дигитален маркетинг със страст към иновациите и прогреса. “Цели, стратегия и резултати” е мотото ѝ в живота. Проповядва Автоматизация. Изповядва Дигитализация. Работи в сферата на онлайн маркетинга над 5 години. В последните две е част от рекламния отбор на Netpeak, където ръководи различни онлайн бизнеси и тяхното интернет представяне.

Наталия се запознава с основи на рекламата и в цялост с маркетинговите комуникации в Софийски Университет, където изучава Public Relations. Започва своята кариера в областта на дигиталния маркетинг в софтуерна компания, а от 2018 г. насам е PPC Specialist в Netpeak Bulgaria. Изготвя и управлява performance-ориентирани дигитални стратегии предимно за E-commerce проекти в различни области - мода, обзавеждане, техника и др. През 2019 г. е сред финалистите на Google Premier Partner Awards в категория Search Excellence, а през 2020 г. е сертифициран Smart Bidding trainer от Google. 
Женя Янкова и Наталия Стоянова photo Женя Янкова и Наталия Стоянова photo