Digital Journey: Кариера и развитие с дигитален маркетинг - SoftUni Digital
Loading...
Семинар

Digital Journey: Кариера и развитие с дигитален маркетинг

24.04.20 10:00 - 14:30 Online 2 Online 2 Георги Захариев, Кристин Радоилова, Александър Енчев, Александър Димитров, Мария Каранедева
Включете се в безплатното онлайн събитие, организирано от нашия Кариерен център за първа година за SoftUni Digital - Digital Journey: Кариера и развитие с дигитален маркетинг, което ще се проведе на 24 април 2020 г. (петък) от 10:00 ч. през YouTube Live. Водещи на събитието ще бъдат Георги Захариев и Кристин Радоилова.

Георги е Директор "Бизнес Развитие" в Софтуни. В миналото е управлявал проект на Google в България с фокус дигитализацията на малкия и среден бизнес. Интересите му са в сферата на дигиталния маркетинг, изграждането на бизнес модели и предприемачеството.

Кристин е Business Development Specialist в СофтУни. Поема в тази посока заради любовта си към бизнеси, които носят реална стойност на обществото. Занимава се с корпоративните партньорства, акаунт и нови В2В възможности за брандовете на СофтУни.

* Събитието ще бъде излъчвано Live през YouTube като предварително ще получите имейл с инструкции как може да се включите.

За Семинара

По време на събитието ще се включат хора от водещи фирми в сферата на дигиталния маркетинг и наши партньори, които ще говорят по темите:
✓ какви са възможностите за работа в сферата на дигиталния маркетинг?
✓ работа в голяма компания, дигитална агенция или на свободна практика.
✓ каква подготовка е необходима за интервю за работа?
✓ стъпки за кариерно развитие.

Също така всички участници ще могат да задават своите въпроси като коментар в YouTube.

Участието е безплатно, но регистрацията е задължителна.

* Следете събитието за повече информация за хората от фирмите които ще вземат участие.

За Лектора

Георги Захариев, Кристин Радоилова, Александър Енчев, Александър Димитров, Мария Каранедева

Александър Е. е SEO специалист в дигитална агенция Netpeak Bulgaria. Той работи от година и половина в компанията, а преди това споделя, че е открил симпатиите си към Search Engine Marketing (SEM) благодарение на любителско четене на блог статии от най-големите в бранша. Работи успешно по над 20 проекта, като повечето от тях са от различни ниши. Има опит както с малки, така и с големи сайтове.

Александър Д. чисто и просто пише. Започва с поезия и проза, след това се прехвърля в журналистиката (икономическа медия). След период като content creator/technical writer в софтуерен стартъп решава да се фокусира върху фрийланс content creation/creative writing за международни клиенти. Понастоящем се намира в Япония, където следва докторантура.

Мария започва своя път в Кока-Кола ХБК България през 2010 г. През последните 10 години тя придобива богат опит, като преминава през четири позиции в компанията - от ръководител на търговски екип до настоящта си роля в отдел „Ключови клиенти“. Мария работи с едни от най-големите клиенти на компанията и е отговорна за обучението и развитието на новопостъпилите мениждъри „Ключови клиенти“. От начлото на 2020 г., тя поема и изграждането на стратегията за електронна търговия, развитието на под-каналите e-retail & e-food, изграждането на инфраструктура и процеси за управление на онлайн клиенти. Тя ще се говори на тема: Е-commerce тенденции в FMCG сектора.

Елизабет е част от комуникационния екип на Нестле над 3 години. Занимава се с медии или по-точно къде бизнеса правилно да инвестира своите бюджети, за да достигне своите потребители по ефективен начин. Главеният ѝ фокус са дигиталните канали, като през годините е работила от двете страни – от тази на агенция и от тази на клиент.
Георги Захариев, Кристин Радоилова, Александър Енчев, Александър Димитров, Мария Каранедева photo Георги Захариев, Кристин Радоилова, Александър Енчев, Александър Димитров, Мария Каранедева photo Георги Захариев, Кристин Радоилова, Александър Енчев, Александър Димитров, Мария Каранедева photo Георги Захариев, Кристин Радоилова, Александър Енчев, Александър Димитров, Мария Каранедева photo Георги Захариев, Кристин Радоилова, Александър Енчев, Александър Димитров, Мария Каранедева photo Георги Захариев, Кристин Радоилова, Александър Енчев, Александър Димитров, Мария Каранедева photo