Тактики за придобиване и задържане на клиенти чрез имейл маркетинг - SoftUni Digital
Loading...
Семинар

Тактики за придобиване и задържане на клиенти чрез имейл маркетинг

Заповядайте на безплатен семинар на тема "Тактики за придобиване и задържане на клиенти чрез имейл маркетинг", който ще се проведе нa 5 март 2020 г. (четвъртък) от 19:00 часа в зала Creative на СофтУни (София, ул. Тинтява 15-17, етаж 1). Лектор е Симона Попова.

За Семинара

В семинара ще научите полезни съвети и ще се представят практически примери за придобиване и задържане на клиенти чрез имейл маркетинг. По време на семинара ще се обсъдят сегментации и подбор на таргет аудитории и видове кампании. Ще се разгледат и готови кампании и интересни кейсъдита от реални бизнеси.

За Лектора

Симона Попова

Симона се занимава с дигитален маркетинг от 9 години. Започва да работи като фрийленсър през 2011 г. като първоначално се занимава със SEO и Google ads с реклами, а по-късно и с Facebook, имейл кампании, бизнес анализ и автоматизации. Има голям опит с международни кампании и разрастване на бизнеси по целия свят. Заедно с екипа ѝ в Стартъп Мастърс работят по проекти, които изискват цялостно планиране и дигитална биснес стратегия, автоматизации и интересни маркетингови решения, от които е натрупала доста опит и полезни практики. Когато не прави магии в маркетинга се забавлява със семейството си или слуша поредната аудио книга докато глади.
Симона Попова photo