Код на успеха: Поведение пред камера - SoftUni Digital
Loading...
Семинар

Код на успеха: Поведение пред камера

Заповядайте на безплатен семинар на тема "Код на успеха: Поведение пред камера", който ще се проведе нa 20 август 2019 г. (вторник) от 19:00 часа в зала Code Ground на СофтУни (София, ул. Тинтява 15-17, етаж 0). Лектор e Надя Обретенова.

За Семинара

Умението да можеш да говориш пред камера, да участваш в телевизионно предаване и да овладееш аудиторията в публичен дебат е начин да покажеш силните си страни и да изявиш професионалните и личните си качества. Ефектното присъствие в ефир може да се постигне с тренировки, овладяване на определени техники, с конкретни думи и тембър на гласа. Визията, грима и облеклото за интервю имат значение за първото впечатление. За да може публиката да разпознае и приеме посланията и след това да отвърне с разбиране, има още качества, които телевизионни и комуникационни специалисти притежават.     
Семинарът Код на успеха включва овладяване на умения и техники за поведение пред камера, участие в дискусионно телевизионно предаване, блиц интервю, участие в публична дискусия пред активна аудитория, изявления пред камера и поведение при създаване на видео съдържание за социалните мрежи.

Едновременно с това чрез личностни анализи се овладява едно контролирано поведение, което освобождава мисълта за важните послания, мисли и разсъждения. Анализира се и подбора на използваните думи и изрази за специфичните общувания с идеята да се постигне максимално овладяване и ангажиране на аудиторията. 

За Лектора

Надя Обретенова

Надя е журналист с дълга практика на тв продуцент, водещ, репортер, автор на документални филми и специални тв формати. Работи в БНТ. Преподава „Телевизионно студио“ в специалността „Връзки с обществеността“ във Факултета по журналистика в СУ „Св.Климент Охридски“. От 10 години провежда специализирани курсове и обучение по поведение пред камера и публични изяви. 
Надя Обретенова photo