Успешно промотиране на събития чрез социалните медии - SoftUni Digital
Loading...
Семинар

Успешно промотиране на събития чрез социалните медии

Заповядайте на безплатен семинар на тема "Успешно промотиране на събития чрез социалните медии", който ще се проведе нa 19 април 2018 г. (четвъртък) от 19:00 часа в зала Deep Web на СофтУни (София, ул. Тинтява 15-17, етаж 1). Лектор е Етиен Янев.

За Семинара

Прогресът на едно събитие от етап на планиране до продажбата на солидно количество билети , определено не е лесен. Всички ние вероятно винаги мечтаем да виждаме препълнени зали и щастливи лица, които са мотивирани да ни последват до края. Със сигурност една от най-важните съставки в това уравнение е умението ни да промотираме събитието си ефикасно.


Социалните медии са страхотен инструмент насреща, когато желаем да увеличим посещаемостта, да вдигнем очакванията и да създадем ангажираност. Разбира се, успехът може и да не дойде веднага, но това не трябва да ни плаши. Има достатъчно много споделен опит, от който да се поучим, преди да направим първите си стъпки напред в промотирането на събитие чрез социалните медии.

Посетете този семинар, за да научите 10 лесни стъпки за привличане на интерес и създаване на ангажираност към вашето събитие чрез социалните медии.

Ще разгледаме някои реални примери от световния технологичен пазар. Ще акцентираме върху добрите практики, които да приложите във вашите проекти още утре.

Ще задълбаем и в следните детайли:

  • Как да планираме стратегията си за социалните медии.
  • Как да избираме правилните социални канали.
  • Как да формулираме съобщенията си.
  • Как да създаваме съдържание за социалните медии.
  • Как да таргетираме правилните хора.
  • Как да формираме целите си и да измерваме крайния успех.

За Лектора

Етиен Янев

Етиен Янев е специалист по PR и Маркетинг, с опит на българския и международен пазар. Магистър по Дигитален Маркетинг и Социални Медии към университета в Шефилд. Работил е по първия семинар в Европа с участието на американския предприемач Грант Кардон. През 2016 г. е избран за модератор на най-големия студентски кампус в Европа – RANEPA Summer Campus в Русия. Към днешна дата Етиен заема ръководна длъжност като Global Head of Social Media Strategy в голяма международна компания с присъствие на няколко континента. Обучил вече десетки специалисти по продажби и маркетинг в САЩ и Великобритания.
Етиен Янев photo