Content Marketing – онлайн властелинът - SoftUni Digital

Последни статии

Какво е общото между философията и маркетинг анализите?

а първо място дигиталната професия, както и всяка друга не е за подценяване – нейната специфичност и значимост са точно толкова важни, колкото е и работата на Front-end или Back-end deveveloper-ите. Да, всеки има достъп до инструментите, с които професионалистите си служат, но замислете се – как ще се справите с фехтовката, ако за пръв път в живота си се сблъсквате с шпага?
Plamena Dzhigova
31.05.17г

5 шокиращи SEO факта

Search Engine Optimization е неделима част от всяка digital marketing стратегия. Ако вече си преминал през цялостната програма на SoftUni Digital, несъмнено си се уверил в този факт. Без значение дали си напреднал или само бегло запознат с безкрайната необятност на SEO-то, ние подготвихме за теб няколко факта, които със сигурност ще те изненадат. Ако пък вече си чувал за тях – ще ти припомним, че повторението е майка на знанието!
Plamena Dzhigova
17.05.17г

Първият випуск на SoftUni Digital ще завърши през май

На финалната права се оказаха 500 специалисти придобили практически умения, свързани с основи на маркетинга, Google AdWords, Content Marketing, Facebook and Social Media Marketing, SEO, E-commerce и Е-mail Marketing.
Plamena Dzhigova
24.04.17г