Курс Personal Branding - октомври 2020 - SoftUni Digital
Loading...

Personal Branding - октомври 2020

05 октомври 2020 4 седмици 6 кредита

За курса

Създаването на личен бранд е проактивен подход за контролиране на развитието на вашата кариера, бизнес и начин, по който ви възприемат на пазара. Добре управляваният личен бранд ще ви помогне да се позиционирате като експерт и да установявате по-стабилни връзки с професионалистите във и извън вашата сфера.

Според проучване на Нилсън, 90% от потребителите се доверяват на лични препоръки, докато само 33% от тях вярват на съобщения от компании. Това прави личния брандинг една от най-ефективните тактики за продажби в маркетинга. Освен това, тенденциите са за нарастващо търсене на специалисти, които могат да брандират отделните служители в една компания и да ги позиционират като експерти.

По време на обучението ще научите как да изградите своя личен бранд, как да се позиционирате като експерти в социалните мрежи, кои са най-важните стъпки за създаване на личния бранд (от целеполагане до постигане на резултати) и как да създавате онлайн съдържание, което да ви помага да постигате професионалните си цели.

Умения, които ще придобиеш

 • Изграждане на стратегия спрямо силните ви страни
 • Прочит, анализ и подобрение на дигиталната следа
 • Създаване на идентичност в социалните медии
 • Създаване на убеждаващ и доходоносен личен сайт
 • Медийни изяви и контрол на личния ви имидж
 • Познаване на принципите за успешен личен бранд
Теми

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."

Курсът е подходящ основно за начинаещи, както и за всички, които имат начален или среден опит с маркетинга.

ДОКОГА МОГА ДА СЕ ЗАПИША И КОГА СТАРТИРА КУРСЪТ?

Записването за курса е отворено до 3 октомври 2020. Обучението стартира на 5 октомври и завършва с изпит, който ще се проведе на 31 октомври и 1 ноември.

Кога и къде ще се провеждат занятията?

Занятията ще се провеждат в понеделник и четвъртък, от 18:30 до 22:30 часа. Подробен график на занятията можете да откриете в раздел Теми.

Как мога да се запиша?

За да се запишете за курса, кликнете ТУК или на червения бутон "ЗАПИШИ СЕ" и следвайте стъпките.

Какви са формите на обучение?

Можете да изберете да се обучавате онлайн в реално време. След всяко занятие, в рамките на часове, получавате и достъп до записа на занятието и учебните ресурси.

Certificate

Какво представлява изпитът и ще получа ли сертификат?

Обучението завършва с изпит, който ще се проведе онлайн и се състои от практическа част и тест. Всички, преминали изпита, ще придобият сертификат от СофтУни, ако получат оценка над Мн. добър 5.00 от практическата част. СофтУни е лицензиран учебен център и след завършване на курса, курсистите имат възможност да получат държавно признато „Удостоверение за професионално обучение“, валидно в целия Европейски съюз. Изискванията за получаване на удостоверение можете да разгледате ТУК.

Колко струва обучението в курса?

Обучението в курса е безплатно. Единствено желаещите да се явят на изпит и да получат грамота на SoftUni Digital заплащат еднократна такса.

Форма на обучениеВключваЦена
Онлайн

Записване за курса

 • Онлайн обучение в реално време и възможност за въпроси към преподавател
 • Доживотен достъп до учебни ресурси и видеа от учебните занятия
 • Достъп до затворена Facebook група с курсистите
Безплатно
Изпит (до 17.10)

Ранно записване за изпит

 • Явяване на изпит
 • Издаване на сертификат и удостоверение при покриване на изискванията

100 лв.
Изпит (от 17.10 до 21.10)

Късно записване за изпит

 • Явяване на изпит
 • Издаване на сертификат и удостоверение при покриване на изискванията
200 лв.
quality-guaranteed

SoftUni ви дава 100% гаранция за качеството на този курс. За нас е важно да придобиете необходимите умения и знания. Ако по някаква причина обучението не отговори на очакванията ви, ние ви гарантираме възстановяване на цялата сума, която сте заплатили. Таксата може да ви бъде възстановена до края на ранното записване за изпита (до 17 октомври).

Преподавател

EtienYanev avatar
Етиен Янев
Етиен Янев ръководи стратегията за застъпнически маркетинг в световна технологична компания. Неговите усилия са довели до спестяването на близо половин милион евро от платени кампании. Завършил е магистър по дигитален маркетинг и социални медии към Sheffield University, получава допълнителна специализация чрез Cambridge University, HEC Paris и Franklin Covey. Обучавал е екипи по дигитални продажби в САЩ, Англия, Германия и Франция. Преподава дигитален маркетинг на студенти в Руската Президентска Академия в Москва. Над 2500 души са преминали неговото онлайн обучение по личен брандинг. Изявява се като телевизионен анализатор на водещите футболни първенства.
LinkedIn