Курс LinkedIn Marketing - август 2020 - SoftUni Digital
Loading...

LinkedIn Marketing - август 2020

04 август 2020 3 седмици 6 кредита

За курса

В рамките на курса по LinkedIn Marketing ще научите как да изградите ефективно личния си профил в платформата, как да планирате и осъществявате комуникационни и рекламни кампании, както и да работите с инструменти като Sales Navigator и Recruiter Lite.

Обучението ще ви запознае с функционалностите на професионалната мрежа LinkedIn и с най-ефективните начини те да бъдат ползвани за изграждане на личен или корпоративен бранд, както и за осъществяване на продажби. Обучението е с практическа насоченост и наученото може да бъде прилагано веднага, включително по време на самия курс.

Завършилите курса LinkedIn Marketing ще могат успешно да планират и реализират стратегии и кампании за комуникация в професионалната мрежа LinkedIn. Ще познават функциите на платформата и принципите на нейното опериране, ще могат да управляват ефективно лични профили, фирмени страници, както и рекламни и lead generation кампании през платените инструменти на LinkedIn. Ще владеят и начините на работа на различните инструменти за подбор и изграждане на работодателска марка в рамките на професионалната мрежата.

Умения, които ще придобиеш

  • Създаване и управление на личен профил в LinkedIn
  • Създаване и администриране на групи в LinkedIn
  • Създаване и управление на фирмени страници
  • Изграждане на стратегия
  • Профилиране чрез LinkedIn
  • Планиране и създаване на съдържание
Теми

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."

Курсът LinkedIn Marketing е подходящ за действащи професионалисти в областта на маркетинга, продажбите и човешките ресурси, както и за всички, които планират тепърва да навлязат в тези сфери.

Докога мога да се запиша и кога стартира курсът?

Записването за курса е отворено до 2 август 2020. Обучението стартира на 4 август и завършва с изпит, който ще се проведе на 29 и 30 август.

Как мога да се запиша?

За да се запишете за курса, кликнете ТУК или на червения бутон "ЗАПИШИ СЕ" и следвайте стъпките. След успешно заплащане на таксата, вие ще бъдете записани за обучението.

Кога и къде ще се провеждат занятията?

Занятията се провеждат изцяло онлайн във вторник и четвъртък от 19:00 до 22:00 ч.

Какви са формите на обучение?

Обучението ще се проведе в онлайн форма и е подходящо както за учещи и работещи, така и за курсисти от страната и чужбина. След всяко занятие, в рамките на часове, получавате и достъп до записа на занятието и учебните ресурси.

Certificate

Какво представлява изпитът и ще получа ли сертификат след края на курса?

Обучението завършва с изпит, който ще се проведе онлайн и се състои от практическа част и тест. Всички, преминали изпита, ще придобият сертификат от СофтУни, ако получат оценка над Мн. добър 5.00 от практическата част. СофтУни е лицензиран учебен център и след завършване на курса, курсистите имат възможност да получат държавно признато „Удостоверение за професионално обучение“, валидно в целия Европейски съюз. Изискванията за получаване на удостоверение можете да разгледате ТУК.

Колко струва обучението в курса?

За курса се заплаща еднократна такса за онлайн обучение и възможност за явяване на изпит и издаване на сертификат.

Форма на обучениеВключваЦена
Онлайн

Записване за курса

  • Онлайн обучение в реално време и възможност за въпроси към преподавател
  • Доживотен достъп до учебни ресурси и видеа от учебните занятия
  • Достъп до затворена Facebook група с курсистите
  • Издаване на сертификат и удостоверение при покриване на изискванията
170 лв.
quality-guaranteed

SoftUni ви дава 100% гаранция за качеството на този курс. За нас е важно да придобиете необходимите умения и знания. Ако по някаква причина обучението не отговори на очакванията ви, ние ви гарантираме възстановяване на цялата сума, която сте заплатили. Таксата може да ви бъде възстановена до третото занятие на курса (11 август). 

Преподавател

AlexKrastev avatar
Александър Кръстев
Александър е създател на дигитална агенция BookMark, сайта “Аз чета" и преподавател по LinkedIn. Експерт по дигитален маркетинг с над 14 години опит с клиенти в различни сфери на бизнеса. Консултант е на няколко книги с бизнес насоченост, сред които “Креативен отбор" на Кен Косиенда, "Партизански маркетинг" на Джей Конрад Левинсън, "Креативният гений" на Питър Фиск, "Социалният бум!" на Джефри Гитомър и др. Носител е на званията “Рицар на книгата” и “Посланик на библиотеките”, а през 2018 г. с екипа на “Аз чета” печели и награда PR приз за кампанията “Писател назаем”.
LinkedIn