Курс Instagram Marketing Advanced - юни 2020 - SoftUni Digital
Loading...

Instagram Marketing Advanced - юни 2020

03 юни 2020 4 седмици 9 кредита

За курса

В рамките на курса "Instagram Marketing Advanced" ще имате възможността да опознаете в детайли, как да се откроите от останалите в една от най-разпространените социални платформи днес. Ще покрием всичко от това как да създадете завладяваща реклама за вашите лични и бизнес цели, за да увеличите продажбите и последователите си до създаване на качествено съдържание, което отразява и популяризира вашия бранд. Всяка една лекция от курса ще има много примери и практически задачи, за да можете да усвоите незабавно голям процент от споделените знания. Обучението е подходящо за всеки, който иска да усвои нови практически техники, да разшири познанията си и да придобие нови последователи.

Умения, които ще придобиеш

 • Създаване на атрактивно визуално съдържание
 • Придобиване на лоялна аудитория, пристрастена към вашето съдържание
 • Открояване от конкуренцията в Инстаграм
 • Изграждане на стратегии спрямо бизнес целите
 • Управляване и оптимизиране на приходни рекламни кампании
 • Използване на статистики за подобряване на резултатите
Теми
 • Ресурси

  Презентациите ще се водят на български език, а информацията в слайдовете ще бъде на английски. Причината за това са английските термини, използвани в практиката, които са непреводими на български или преводът им не се използва в бизнеса.

  Ресурси от темата

  Още няма материали за тази лекция

 • Тайните на Instagram aлгоритъма

  Определяне на вашата целева аудитория, с фокус върху вашите уникални качества и създаване на качествено съдържание, което отразява и популяризира вашия бранд. Ще разгледаме и някои от тайните на Instagram алгоритъма, за подобряване на вашето цялостно представяне в платформата.


  Дата: 3 юни, от 19:00 - 22:00 в зала Pixel

  Ресурси от темата

  Още няма материали за тази лекция

 • Стратегии за съдържание за напреднали

  Ще научите как да се откроявате от останалите, създавайки вдъхновяващо съдържание. Също така, ще разгледаме как да правим и редактираме снимки и видеа, които ще ви доведат органичен engagement и куп нови последователи.

  Дата: 8 юни, от 19:00 - 22:00 в зала HQ Lab

  Ресурси от темата

  Още няма материали за тази лекция

 • Стори и хаштаг - техники и стратегии

  Всичко, което трябва да знаете за две от най-важните функции на Instagram - сторита и хаштагове. Ще научите как да генерирате открояващи се сторита, които ще превърнат сегашната ви аудитория във върли фенове, а чрез помощта на релевантни хаштагове ще достигнете до нова публика във вашата ниша.

  Дата: 10 юни, от 19:00 - 22:00 в зала Pixel

  Ресурси от темата

  Още няма материали за тази лекция

 • Изграждане на лоялна аудитория

  Стратегии за бърз и ефективен начин на увеличаване на последователите ни в Инстаграм. Ще ви запозная с голяма част от работещите и нечувани техники за изграждане на лоялна аудитория.

  Дата: 15 юни, от 19:00 - 22:00 в зала Pixel

  Ресурси от темата

  Още няма материали за тази лекция

 • Instagram Реклама - Създаване на успешни кампании

  Практическо разглеждане на рекламни кампании в Инстаграм като допълителна стратегия за увеличаване на traffic, downloads, sign ups, engagement и още. Освен това, ще научите как да създадете потенциален email list от вашата аудитория.

  Дата: 17 юни, от 19:00 - 22:00 в зала Pixel 

  Ресурси от темата

  Още няма материали за тази лекция

 • Instagram Insights - как да тълкуваме статистиките

  Практическо разглеждане на функциите и статистиките, които ни предоставя Instagram Insights за личните и бизнес страници.

  Дата: 22 юни, от 19:00 - 22:00 в зала Pixel 

  Ресурси от темата

  Още няма материали за тази лекция

 • Изпит

  Финалният изпит е съставен от две части - практически проект (90% от оценката) и теоретичен изпит (10% от оценката). 

  Практическият проект трябва да предадете не по-късно от 05.07(неделя) до 23:59:59 ч. 

  Теоретичният изпит ще се проведе от 10:00 ч. на 4 юли до 22:00 ч. на 5 юли

  Ресурси от темата

  Още няма материали за тази лекция

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."

Курсът е подходящ за хора с базови познания и опит в планирането и създаването на съдържание за Instagram и изграждането на стратегия спрямо бизнес целите. Необходимите знания са еквивалентни на успешно завършен курс Instagram Marketing.

Кога стартира курсът?

Крайният срок за записване за курса е 1 юни 2020. Обучението стартира на 3 юни и завършва на 22 юни.

Как мога да се запиша?

За да се запишете за курса, кликнете на бутона "ЗАЯВИ УЧАСТИЕ" и следвайте стъпките. Записването става след успешно плащане. 

Кога и къде ще се провеждат занятията?

Занятията се провеждат онлайн, като за точните дни и часове на лекциите, следете информацията в съответната лекция.

Какви са формите на обучение?

Имате възможност да се запишете в онлайн форма на обучение, където ще имате достъп до live streaming обучение в реално време, както и до видео записите и учебните материали от курса.

Certificate

Какво представлява изпитът и ще получа ли сертификат след края на курса?

Изпитът ще се проведе под формата на курсов проект, който всеки курсист ще има възможността да предаде за оценяване. Желаещите да се явят на изпита, ще получат официален сертификат от SoftUni Digital, ако изкарат оценка над Много добър (5.00). 

Преразглеждане на оценките може да се заяви в рамките на 20 календарни дни от публикуването на протокола на курса. След това оценките остават окончателни.


Certificate

SoftUni е лицензиран учебен център по Закона за професионалното образование и обучение. След всеки успешно преминат курс с оценки на изпитите по теория и практика над Среден (3.00) курсистите получават държавно признато „Удостоверение за професионално обучение“, както и приложение, валидно на територията на целия Европейски съюз. Изискванията за получаване на “Удостоверение за професионално обучение” можете да разгледате ТУК.

Колко струва обучението в курса?

Форма на обучениеВключваЦена
Онлайн

Записване за курса

 • Достъп до виртуална класна стая и обучение в реално време
 • Доживотен достъп до учебни ресурси и видеа от учебните занятия
 • Достъп до затворена Facebook група с курсистите и преподавателите
 • Издаване на сертификат и удостоверение при покриване на изискванията
220лв.
quality-guaranteed

SoftUni ви дава 100% гаранция за качеството на този курс. За нас е важно да придобиете необходимите умения и знания. Ако по някаква причина обучението не отговори на очакванията ви, ние ви гарантираме възстановяване на цялата сума, която сте заплатили. Таксата може да ви бъде възстановена до третото занятие на курса (10 юни). 

Преподавател

dhlifestyle avatar
Димитър Христов е маркетинг специалист в областта на Facebook и Instagram и social media influencer с над 120,000 последователи. Работил е с някои от най-авторитетните брандове като PokerStars и L’Oreal Paris, а също и с един от най-известните фитнес модели - Лазар Ангелов. В момента главният му фокус е да консултира големи бизнеси, относно как да подобрят цялостното си social media представяне, кампании и най-вече ROI с Facebook и Instagram стратегии за напреднали.