Курс Instagram Marketing Advanced - юни 2020 - SoftUni Digital
Loading...

Instagram Marketing Advanced - юни 2020

За курса

В рамките на курса "Instagram Marketing Advanced" ще имате възможността да опознаете в детайли, как да се откроите от останалите в една от най-разпространените социални платформи днес. Ще покрием всичко от това как да създадете завладяваща реклама за вашите лични и бизнес цели, за да увеличите продажбите и последователите си до създаване на качествено съдържание, което отразява и популяризира вашия бранд. Всяка една лекция от курса ще има много примери и практически задачи, за да можете да усвоите незабавно голям процент от споделените знания. Обучението е подходящо за всеки, който иска да усвои нови практически техники, да разшири познанията си и да придобие нови последователи.

Умения, които ще придобиеш

 • Създаване на атрактивно визуално съдържание
 • Придобиване на лоялна аудитория, пристрастена към вашето съдържание
 • Открояване от конкуренцията в Инстаграм
 • Изграждане на стратегии спрямо бизнес целите
 • Управляване и оптимизиране на приходни рекламни кампании
 • Използване на статистики за подобряване на резултатите
Теми

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."

Курсът е подходящ за хора с базови познания и опит в планирането и създаването на съдържание за Instagram и изграждането на стратегия спрямо бизнес целите. Необходимите знания са еквивалентни на успешно завършен курс Instagram Marketing.

Кога стартира курсът?

Крайният срок за записване за курса е 1 юни 2020. Обучението стартира на 3 юни и завършва на 22 юни.

Как мога да се запиша?

За да се запишете за курса, кликнете на бутона "ЗАЯВИ УЧАСТИЕ" и следвайте стъпките. Записването става след успешно плащане. 

Кога и къде ще се провеждат занятията?

Занятията се провеждат онлайн, като за точните дни и часове на лекциите, следете информацията в съответната лекция.

Какви са формите на обучение?

Имате възможност да се запишете в онлайн форма на обучение, където ще имате достъп до live streaming обучение в реално време, както и до видео записите и учебните материали от курса.

Certificate

Какво представлява изпитът и ще получа ли сертификат след края на курса?

Обучението завършва с изпит върху взетия материал, който се състои от: 

 • Практически проект
 • Тест

Желаещите да се явят на изпита, ще получат официален сертификат от SoftUni Digital, ако изкарат оценка над Много добър (5.00).

Преразглеждане на оценките може да се заяви в рамките на 20 календарни дни от публикуването на протокола на курса. След това оценките остават окончателни.


Certificate

SoftUni е лицензиран учебен център по Закона за професионалното образование и обучение. След всеки успешно преминат курс с оценки на изпитите по теория и практика над Среден (3.00) курсистите получават държавно признато „Удостоверение за професионално обучение“, както и приложение, валидно на територията на целия Европейски съюз. Изискванията за получаване на “Удостоверение за професионално обучение” можете да разгледате ТУК.

Колко струва обучението в курса?

Форма на обучениеВключваЦена
Онлайн

Записване за курса

 • Достъп до виртуална класна стая и обучение в реално време
 • Доживотен достъп до учебни ресурси и видеа от учебните занятия
 • Достъп до затворена Facebook група с курсистите и преподавателите
 • Издаване на сертификат и удостоверение при покриване на изискванията
220лв.
quality-guaranteed

SoftUni ви дава 100% гаранция за качеството на този курс. За нас е важно да придобиете необходимите умения и знания. Ако по някаква причина обучението не отговори на очакванията ви, ние ви гарантираме възстановяване на цялата сума, която сте заплатили. Таксата може да ви бъде възстановена до третото занятие на курса (10 юни). 

Преподавател

dhlifestyle avatar
Димитър Христов е маркетинг специалист в областта на Facebook и Instagram и social media influencer с над 120,000 последователи. Работил е с някои от най-авторитетните брандове като PokerStars и L’Oreal Paris, а също и с един от най-известните фитнес модели - Лазар Ангелов. В момента главният му фокус е да консултира големи бизнеси, относно как да подобрят цялостното си social media представяне, кампании и най-вече ROI с Facebook и Instagram стратегии за напреднали.