Performance Digital Marketing - юни 2019 Курс Performance Digital Marketing - юни 2019 - SoftUni Digital
Loading...

Performance Digital Marketing - юни 2019

За курса

Курсът обхваща основните performance канали в дигиталния маркетинг (Facebook, Google Ads, локални рекламни платформи, SEO, Email) и ще ви помогне с идеи, съвети, готови стратегии и шаблони за надграждане на резултатите, предимно за Ecommerce проекти.

Обучението е структурирано по методологията на Netpeak DPMEAI - “Define and Plan > Measure > Execute > Analyze > Improve”, а лекторът Николай Колев (PPC Team Lead в Netpeak) ще ви разкрие успешните стратегии на агенцията.

Целта на курса е да обедини знанията, които имате до момента за отделните канали в една обща картинка, да даде отговор на въпроса “Как комуникират каналите помежду си?” и да ви научи как да ги използвате оптимално и в синергия.

Умения, които ще придобиеш

 • Дефиниране на целите на проекта
 • Планиране на рекламни бюджети и прогнозиране
 • Разработка на работни планове за действие
 • Отчети в Google Analytics за напреднали
 • Реализация на настройките в различните платформи
 • Методологии за анализ на резултатите
Теми

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."

Inhouse специалистите работещи за Ecommerce проекти ще получат идеи за разширяване на обхвата на техните активности.
Ръководителите на екипи и бизнеси ще получат нови бизнес ориентирани отчети, както и повече разбиране какво може да се изисква от изпълнителите (подчинени или подизпълнители).
Специалистите от дигитални агенции и специалистите на свободна практика ще развият текущите си бизнес и работни процеси при изпълнението на услуги по проектите на клиентите си.

Кога стартира курсът?

Крайният срок за записване за курса е 8 юни 2019. Обучението стартира на 10 юни и завършва на 21 юни.

Как мога да се запиша?

За да се запишете за курса, кликнете на бутона "ЗАЯВИ УЧАСТИЕ" и следвайте стъпките. Записването става след успешно плащане. 

Кога и къде ще се провеждат занятията?

Занятията се провеждат от 19:00 до 22:00 ч., като за конкретните дати и зали в сградата на SoftUni, вижте информацията за съответната лекция в раздел "Теми".

Какви са формите на обучение?

Имате възможност да изберете дали да се обучавате в присъствена или онлайн форма на обучение:

 • Ако се запишете в присъствена форма на обучение, имате възможност да посещавате занятията на място в университета, да участвате в лабораторни упражнения в учебната зала, имате достъп до всички видео лекции и материали от курса, както и да предавате своите домашни за проверка. Ще имате и възможност лично да контактувате с лекторите, когато срещнете затруднения.
 • Ако се запишете в онлайн форма на обучение, имате достъп до всички видео лекции и материали от курса, както и да предавате своите домашни за проверка.
Certificate

Какво представлява изпитът и ще получа ли сертификат след края на курса?

Изпитът ще се проведе под формата на курсов проект, който всеки курсист ще има възможността да предаде за оценяване. Желаещите да се явят на изпита, ще получат официален сертификат от SoftUni Digital, ако изкарат оценка над Много добър (5.00). 

Има ли допълнителни изисквания?

Курсът е подходящ за теб, ако поне едно от следните твърдения е вярно:

 • имаш поне 1 година опит в онлайн рекламата и търсиш идеи и съвети за надграждане на резултатите;
 • понятия като динамичен ремаркетинг, пиксели, Google Search Console, Google Analytics са част от ежедневието ти и работиш редовно с тях;
 • усвоил си и си приложил поне веднъж знания от следните курсове на SoftUni Digital или сходни по съдържание обучения - Google Ads Masterclass, SEO Advanced, Google Analytics, Email Marketing Masterclass и Facebook Advertising Masterclass.

Колко струва обучението в курса?

Форма на обучениеВключваЦена
Присъствено

Записване за курса

 • Присъствие на всички учебни занятия
 • Достъп до онлайн ресурси: live стрийминг, видеа от учебните занятия, презентации, допълнителни материали 
 • Достъп до затворена Facebook група с участниците в курса и лекторите
 • Възможност за задаване на конкретни въпроси към лекторите на живо
 • Явяване на изпит и издаване на сертификат
240лв.
Онлайн

Записване за курса

 • Достъп до онлайн ресурси: live стрийминг, видеа от учебните занятия, презентации, допълнителни материали 
 • Достъп до затворена Facebook група с участниците в курса и лекторите
 • Възможност за задаване на конкретни въпроси към лекторите през платформата sli.do
 • Явяване на изпит и издаване на сертификат
190лв.
quality-guaranteed

SoftUni ви дава 100% гаранция за качеството на този курс. За нас е важно да придобиете необходимите умения и знания. Ако по някаква причина обучението не отговори на очакванията ви, ние ви гарантираме възстановяване на цялата сума, която сте заплатили. Таксата може да ви бъде възстановена до третото занятие на курса (13 юни). 

Преподавател

nikolaydkolev avatar
Николай Колев
Николай Колев е Team Lead на рекламния екип "Dream Team" – българският PPC отбор на дигитална агенция Netpeak.
От 1999 работи като специалист по маркетинг и реклама. Заемал е позициите специалист по рекламен текст, реклама и маркетинг в рекламните агенции Foote, Cone & Belding, EuroRSCG, Publicis и Neonet (съосновател). Работил е като маркетинг специалист и за компаниите Sofia France Auto, Logiforce, SoftConsultGroup.
Изцяло в дигиталния маркетинг е от 2010. Започва в PPС дивизията на Netpeak през 2015. Днес е отговорен за развитието, качеството и резултатите в малко над 80 проекта.