Курс Performance Digital Marketing - юни 2019 - SoftUni Digital
Loading...

Performance Digital Marketing - юни 2019

За курса

Курсът обхваща основните performance канали в дигиталния маркетинг (Facebook, Google Ads, локални рекламни платформи, SEO, Email) и ще ви помогне с идеи, съвети, готови стратегии и шаблони за надграждане на резултатите, предимно за Ecommerce проекти.

Обучението е структурирано по методологията на Netpeak DPMEAI - “Define and Plan > Measure > Execute > Analyze > Improve”, а лекторът Николай Колев (PPC Team Lead в Netpeak) ще ви разкрие успешните стратегии на агенцията.

Целта на курса е да обедини знанията, които имате до момента за отделните канали в една обща картинка, да даде отговор на въпроса “Как комуникират каналите помежду си?” и да ви научи как да ги използвате оптимално и в синергия.

Умения, които ще придобиеш

  • Дефиниране на целите на проекта
  • Планиране на рекламни бюджети и прогнозиране
  • Разработка на работни планове за действие
  • Отчети в Google Analytics за напреднали
  • Реализация на настройките в различните платформи
  • Методологии за анализ на резултатите
Теми

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."

Inhouse специалистите работещи за Ecommerce проекти ще получат идеи за разширяване на обхвата на техните активности.
Ръководителите на екипи и бизнеси ще получат нови бизнес ориентирани отчети, както и повече разбиране какво може да се изисква от изпълнителите (подчинени или подизпълнители).
Специалистите от дигитални агенции и специалистите на свободна практика ще развият текущите си бизнес и работни процеси при изпълнението на услуги по проектите на клиентите си.

Каква е формата на обучение?

Можете да се запишете за онлайн обучението по всяко време и да гледате лекциите и да се упражнявате в удобно за вас време. Ще имате пълен достъп до материалите от обучението за неограничен период, което ви позволява да надграждате знанията си с удобно за вас темпо.

Certificate

Имам ли възможност да се явя на изпит и да взема сертификат?

Ще можете да се явите на изпит при следващо присъствено издание на курса и да вземете  официален сертификат от SoftUni Digital при оценка над  Мн. добър 5.00.

Колко струва обучението в курса? 

За курса се заплаща еднократна такса, включваща онлайн обучение в платформата на СофтУни. По желание може да заплатите за възможност за явяване на изпит при следващо провеждане на курса и издаване на сертификат.

Форма на обучениеВключваЦена
Онлайн

Записване за курса

  • Неограничен достъп до ресурси и видеа от учебните занятия

160 лв.
Изпит

Записване за изпитна дата

  • Явяване на изпит при следващо присъствено издание на курса
20 лв.
quality-guaranteed

СофтУни ви дава  100% гаранция за качеството на този курс. За нас е важно да придобиете необходимите умения и знания. Ако по някаква причина обучението не отговори на очакванията ви, ние ви гарантираме възстановяване на сумата, която сте заплатили. Таксата може да ви бъде възстановена до 7 дни след записване в обучението.

Преподавател

nikolaydkolev avatar
Николай Колев
Николай Колев е Team Lead на рекламния екип "Dream Team" – българският PPC отбор на дигитална агенция Netpeak.
От 1999 работи като специалист по маркетинг и реклама. Заемал е позициите специалист по рекламен текст, реклама и маркетинг в рекламните агенции Foote, Cone & Belding, EuroRSCG, Publicis и Neonet (съосновател). Работил е като маркетинг специалист и за компаниите Sofia France Auto, Logiforce, SoftConsultGroup.
Изцяло в дигиталния маркетинг е от 2010. Започва в PPС дивизията на Netpeak през 2015. Днес е отговорен за развитието, качеството и резултатите в малко над 80 проекта.