Как да успеем в дигиталния свят - SoftUni Digital
Loading...
Семинар

Как да успеем в дигиталния свят

19.01.17 19:00 - 22:00 Учебна зала Knowledge София, ж.к. Младост 4, бул. Александър Малинов № 78 Явор Панталеев, Борислава Крендева, Наталия Кирилова
Заповядайте на безплатен семинар на тема "Как да успеем в дигиталния свят ", който ще се проведе нa 19 януари 2017 г. (четвъртък) от 19:00 часа в зала Knowledge на Софтуерния университет (София, ул. Тинтява 15-17, етаж 1). Лектори са Явор Панталеев, Борислава Крендева и Наталия Кирилова .

За Семинара

За какво ще говорим по време на семинара: Явор Панталеев ще говори на тема „Колко струва труда ни?“. Особено за фрийлансърите е изключително важно да умеят да калкулират цена, така че да успеят да покрият всички възможни разходи и да излязат на печалба. В рамките на темата, Явор ще даде ценни съвети за това как да определим цената си и да съставим правилната оферта, когато предлагаме това, което даваме като добавена стойност на клиентите.

Борислава Крендева ще говори на тема „Новите измерения в комуникацията“. Развитието на технологиите в съвременния свят доведе до множество достъпни виртуални форми за контакти, но как количество на тези канали за свързване между хората се отрази на качеството на тяхното общуване? В психологически план се смята, че диагнозата на днешния свят е отчуждението. Дали техническият напредък  спомогна за отчуждаването между хората или ние се скрихме зад машините, използвайки ги като щит, за да направим невидими  своите страхове,  уязвимост, болка, срам и липса на социални умения?

Наталия Кирилова ще говори на тема Как да управляваме успешно дигитална агенция?” Как да влезете под кожата на всяка една компания, да откриете слабите и силните страни и да успеете да извадите онова, което ще накара вашите клиенти, екип и партньори да заобичат още по-силно марката ви? В темата на Наталия ви очакват успешните примери от практиката за нещата, които ще помогнат на Вашата агенция и екип да представят по-добри услуги, да имат повече добри клиенти и да живеят по-щастливо.

Явор, Борислава и Наталия са част от инициатива „Бъдители“ обединява екип от професионалисти в различни области, които случват целите си, като в ежедневието действат с желание и постоянство. Те са личности, които работят със сърце това, което искат, давайки висока добавена стойност на обществото. Един от най-силните мотивационни похвати за действие е реалният пример на желаната професия, на желания живот, на желаното поведение.

„Бъдители“ имат за цел да подпомогнат образователния процес на студенти, ученици и личности от всякаква възраст, мотивирайки и ориентирайки ги за професионалния живот. Повече информация можете да откриете на адрес
www.buditeli.bg

За Лектора

Явор Панталеев, Борислава Крендева, Наталия Кирилова

Явор Панталеев е търговски директор на ОЙРОШПЕД (www.eurosped.bg)– първото частно дружество в България за спедиция, транспорт и логистика. Той е сред основните лектори на инициатива „Бъдители“. Счита, че основен фактор за успех е умението за анализ и управление на информацията и процесите. Изповядва максимата, че един екип се мотивира с доверие, насърчаване, обучение и личен пример. Вярва, че за да е успешен един човек, трябва постоянно да се обучава, да придобива знания и умения, за да създава опит и преживявания. Явор има силен интерес в областите информационни технологии и право.   Борислава Крендева е психолог и тренер с над 15-годишна практика в сферата на психологическото консултиране и онлайн терапията. Има дългогодишен опит в консултиране на гореща линия за жени, деца и юноши, преживели насилие, както и в подбора на участници за едни от най-популярните риалити формати в България. Борислава има редица публикации в тематични издания, както и самостоятелна рубрика в популярен лайфстайл сайт. (www.soulbg.comНаталия Кирилова е предприемач и мениджър с почти 20-годишен опит. Тя е собственик и изпълнителен директор на Digital Marketing Group (www.digital-marketing.bg) и Country Manager за България на Yieldbird – водещ европейски оптимизатор на рекламен инвентар. Член e на борда на директорите на Фондация „Сийдър“. Професионалният й опит е в областта на маркетинга, рекламата и издателския бизнес в големи издателски групи. Член e на борда на директорите на Фондация „Сийдър“. Професионалният й опит е в областта на маркетинга, рекламата и издателския бизнес. 
Явор Панталеев, Борислава Крендева, Наталия Кирилова photo