Как да създаваме резултати чрез ефективна комуникация - SoftUni Digital
Loading...
Семинар

Как да създаваме резултати чрез ефективна комуникация

Заповядайте на безплатен семинар на тема "Как да създаваме резултати чрез ефективна комуникация", който ще се проведе нa 17 август 2017 г. (четвъртък) от 19:00 часа в зала Tech+Knowledge на Софтуерния университет (София, ул. Тинтява 15-17, етаж 1). Лектор e Мария Касова.

За Семинара

На този интерактивен семинар ще обсъдим как да общуваме с хора, за да разберем техните гледни точки и да представим нашите позиции така, че да бъдат чути и взети под внимание. Мария ще представи стратегии, с които да подобрите още повече комуникационните си способности. Ще създадем ведра и положителна атмосфера чрез разкази и видео клипове, в която лесно да се обменят мисли и идеи. На семинара предстои да засегнем следните теми:
- Какво е ефективна комуникация и как тя помага на човек в личен и професионален план?
- Комуникационния модел и начини да използваме елементите му за да влияем убедително на колеги/познати/приятели.
- Как да преодолеем успешно различните бариери в комуникацията Използуването на комуникационни стратегии като концентрирано слушане, и създаване на разбирателство за да получим желаните от нас резултати
- Как да изградим благоприятна основа за ползотворна комунидация чрез положителна настройка и осъзнати намерения?

За Лектора

Мария Касова

Мария Касова е основател на www.mkmotivation.com. Тя е лаиф коуч, консултант и медиатор. Нейна страст е да вдъхновява хората да бъдат своето най-способно, продуктивно и успешо аз. Мария сътрудничи с екипи от BBC Worldwide, Mastercard, Cognizant, BNP Paribas, Allergan като им помага да усъвършенстват комуникацията и екипната им спойка за по-голяма ефективност. Родена в България, Мария е учила, работила и живяла в над 56
държави, някои от които са Афганистан, Етиопия, Гана, Обединеното кралство и Сингапур. Това разнообразие я е изградило като иключително адаптивна и отворена личност към хора с различни гледни точки, произход и интереси. Преди да стане коуч, Мария е заемала водещи позиции в медийни компании, като BBC Worldwide, Discovery Networks Europe/Asia и NBC Universal. Тя успешно защитава MBA в Southbank University, както и диплома за Приложна Положителна Психология в Сингапур. Мария живее в Лондон и често пътува до България, Aзия, САЩ за да провежда различните програми.
Мария Касова photo