E-mail маркетинг автоматизация - SoftUni Digital
Loading...
Семинар

E-mail маркетинг автоматизация

Заповядайте на безплатен семинар на тема " E-mail маркетинг автоматизация ", който ще се проведе нa 31 юли 2017 г. (понеделник) от 19:00 часа в зала Knowledge на Софтуерния университет (София, ул. Тинтява 15-17, етаж 0). Лектор e Христо Атанасов.

За Семинара

Заповядайте на семинара на тема "E-mail маркетинг автоматизация", на който ще обсъдим как да направим абонатите си клиенти и как да продадем повече на вече съществуващите клиенти. Описание на темата:
- Използване на инструмент за имейл маркетинг автоматизация
- Определяне на Personas - основните типове клиенти магазина ни, според тяхното поведение
- Създаване на стратегия и план за достигане до всеки тип клиент (Persona)
- Стъпки за изпълнение на плана, тестване и отчитане на резултатите

За Лектора

Христо Атанасов

Христо Атанасов е основател и управител на дигитална агенция WeKnowHow. Основният му фокус в последните 4 години е електронната търговия като успешно ръководи проекти на големи международни и местни клиенти - Еконт Експрес, верига спортни магазини Tempo, Хиполенд, Dell България, Оптикласа, Paradise Center и много други. Христо обича да влиза в ролята клиент на онлайн магазин, за да демонстрира силните и слабите страни на даден търговец. Според него, основният ключ за успешен електронен магазин е прецизната оптимизацията на всеки един елемент от магазина и клеинтското изживяване на него.
Христо Атанасов photo