Афилиейт Маркетинг: кaк работи, какви са предимствата и откъде да започнем - SoftUni Digital
Loading...
Семинар

Афилиейт Маркетинг: кaк работи, какви са предимствата и откъде да започнем

14.12.21 19:00 - 20:30 Online 2 Online 2 Александра Кисова
Гледайте безплатно онлайн семинар на тема "Афилиейт Маркетинг: кaк работи, какви са предимствата и откъде да започнем" нa 14 декември 2021 г. (вторник) от 19:00 часа с лектор Александра Кисова.

За Семинара

През последните години афилиейт маркетингът продължава да се развива и да набира популярност. А вие запознати ли сте с неговата динамика? Ако проявявате интерес към афилиейт маркетинг или пък сте маркетинг специалист, който желае да научи повече за този вид маркетинг и възможностите, които предоставя, този семинар е точно за вас. На събитието ще получите отговори на следните въпроси:
  • Какво представлява афилиейт маркетингът?
  • Кои са ролите?
  • Кои са основните вертикали?
  • Какво представлява „трафикът“ в афилиейт маркетинга и кои са основните източници на трафик?
  • Кои са основните концепции и тенденции?
  • Кои да са първите ми стъпки?

За Лектора

Александра Кисова

Александра е завършила Бизнес Администрация с фокус върху маркетинговите комуникации в Американския Университет в България  и се развива в сферата на дигиталния маркетинг. Тя започва кариерата си като Affiliate Marketing Manager в DarkSide Management, и по-точно афилиейт бранда на агенцията, RoIKingdom. Тя се грижи за рекламните стратегии на клиенти и афилиати на агенцията и активно участва в създаването и развитието на маркетинговите проекти на компанията. Тя се фокусира и върху social media като работи с акаунтите във Facebook, Instagram, LinkedIn, и Twitter на агенцията и на скоро започната от нея Instagram страница, @a.rt.esthe, където споделя свои дигитални проекти.
Александра Кисова photo