Откъде идват идеите? - SoftUni Digital
Loading...
Семинар

Откъде идват идеите?

21.10.21 19:00 - 21:00 Online 5 Online 5 Александър Братимиров
Гледайте безплатно онлайн семинар на тема "Откъде идват идеите?" нa 21 октомври 2021 г. (четвъртък) от 19:00 часа с лектор Александър Братимиров.

За Семинара

По време на семинара лекторът ще поговори за идеите зад различни кампании и как са се появили, каква е ролята на клиента в работата на агенция и какво се прави, когато няма идеи. А също и какво значи "голямата идея", защо е важна и как да се познае.

За Лектора

Александър Братимиров

Александър е творчески директор и партньор в рекламна агенция human. В рекламата е от 6 г., а преди това в продължение на 5 г. работи за едни от най-големите телевизионни продуцентски къщи в България. Той започва в Ogilvy като копирайтър, а след това се мести в Saatchi&Saatchi, където след няколко години става творчески директор. С работата си там неговият екип е отличен с редица награди от няколко рекламни фестивала. Сред последните отличия в human на ФАРА тази година са две злата за проект на Fashion Days, а също сребро, бронз и две номинации. Още с първото си участие на фестивала агенцията се нарежда в топ 3 за България. Александър е бил ментор на рекламна академия в НБУ през 2018, а също и на Saatchi Circle FARA в същата година - тогава неговият екип става победител. Бил е и жури на New Stars, част от рекламния фестивал Ad Stars.
Александър Братимиров photo