Project management в дигиталния маркетинг - SoftUni Digital
Loading...
Семинар

Project management в дигиталния маркетинг

Заповядайте на безплатен семинар на тема " Project management в дигиталния маркетинг ", който ще се проведе нa 26 юли 2017 г. (сряда) от 19:00 часа в зала Inspiration на Софтуерния университет (София, ул. Тинтява 15-17, етаж 0). Лектори са Георги Малчев и Иван Панталеев.

За Семинара

По време на семинара на тема "Project management в дигиталния маркетинг" ще обсъдим следните теми:
- Предизвикателства за обхват, срокове, ресурси.
- Предизвикателства пред многобройните участници.
- Защо project management, а не account management.
- Кое и как добавя стойност в управлението на дигитални проекти
- Добри и работещи практики за project management
- Примери

За Лектора

Георги Малчев, Иван Панталеев

Георги Малчев е управляващ съдружник в xplora.bg – агенция за дигитален маркетинг със слоган Human digital. Георги притежава значителен бизнес и маркетинг опит – като член на съвети на директорите, оперативен директор, директор бизнес развитие на големи холдинги и компании. Има опит като управленски консултант и е сетифициран за управлението на операциите. Георги е съдружник и ментор в стартъп компании. Доскоро оглавяваше дигиталния маркетинг на Мтел, а преди това беше ключов фактор за растежа на голяма дигитална агенция. Преподава маркетинг, комуникации и реклама в Нов Български Университет. Завършил е executive MBA към Американския университет. Георги често е член на журита за награди за дигитален маркетинг, както и модератор и панелист на форуми за мениджмънт, маркетинг и реклама. Георги е избран за член на Управителния съвет на IAB Bulgaria за 2016, и преизбран през 2017. 

Иван Пантелеев е съдружник и акаунт мениджър в xplora.bg. Иван отговаря за правилното анализиране на бизнес процесите на една компания, създаването на конкретния обхват на проект, приоритизирането и структурирането на един проект в рамките на агенцията, така че да може да достигне по най-правилния начин към екипа и съответното коректно реализиране на проекта. Освен опита в Xplora, Иван има опит като акаунт директор в агенцията ilyan com, където отговаряше за екип от 8 проектови мениджъри, където заедно помогнаха за  дигиталното присъствие на много топ български и международни проекти. Извън работата си в агенцията, Иван преподава дигитален маркетинг в Нов Български Университет и Датския колеж. Завършил е Стопанско управление в Стопански факултет на Софийски университет и преминава лятна MBA програма в UC Berkeley и Babson college през 2011 г.
Георги Малчев, Иван Панталеев photo