Личен брандинг: Вдигнете кариерата си на следващо ниво - SoftUni Digital
Loading...
Семинар

Личен брандинг: Вдигнете кариерата си на следващо ниво

Гледайте безплатно семинар на тема "Личен брандинг: Вдигнете кариерата си на следващо ниво", който ще се излъчи нa 14 май 2020 г. (четвъртък) от 19:00 часа с лектор Етиен Янев.

За Семинара

Искате ли да изградите успешен личен бранд и да отворите нови бизнес възможности пред себе си? В професионален план вашият личен бранд е образът, който другите хора виждат във вас. Този образ може да бъде комбинация от това как хората гледат на вас в реалния живот, как медиите ви представят и впечатлението, което те получават от онлайн информацията за вас. Според проучване на Нилсън, 90% от потребителите се доверяват на лични препоръки, докато само 33% от тях вярват на съобщения от компании.
По време на семинара ще научите:
- Какви са основните принципи зад всеки успешен личен бранд?
- Как да идентифицирате вашите силни страни?
- Как да се сприятелите с медиите и започнете да си партнирате с тях?
- Изграждане на изключителна стратегия за социалните медии.
- Прочит, анализ и подобрение на вашата дигитална следа.
- Създаване на онлайн бизнес чрез вашия личен бранд.

За Лектора

Етиен Янев

Етиен ръководи стратегията за застъпнически маркетинг в световна технологична компания. Неговите усилия са довели до спестяването на близо половин милион евро от платени кампании. Избран в глобалната талантска програма, където работи по проекти за игровизация и управление на потребителската пътека. Завършил е магистър по дигитален маркетинг и социални медии към Sheffield University, получава допълнителна специализация в Cambridge University, HEC Paris и Franklin Covey. Обучавал е екипи по дигитални продажби в САЩ, Англия, Германия и Франция. Преподава дигитален маркетинг на студенти в Руската Президентска Академия в Москва. Над 2500 души са преминали неговото онлайн обучение по личен брандинг. В свободното си време се изявява в телевизионния ефир като футболен анализатор на водещите европейски първенства.
Етиен Янев photo