Изграждане на успешен онлайн магазин с WooCommerce - SoftUni Digital
Loading...
Семинар

Изграждане на успешен онлайн магазин с WooCommerce

Гледайте безплатно семинар на тема "Изграждане на успешен онлайн магазин с WooCommerce", който ще се излъчи нa 27 април 2020 г. (понеделник) от 19:00 часа с лектор Александър Лейков.

За Семинара

По време на семинара ще се разгледат следните теми:
- Защо WooComerce като система и Divi като тема? Плюсове и минуси. Видове магазини които може да изградите с WooComerce и темата Divi.
- Светият граал на успешния магазин: 3-те SSS: SEO, Speed, Security.
- Техники и инструменти, помагащи в процеса на изграждане.
- Пoртфолио, презентиране и showcasing на уеб проекти.
- Процес на изграждане на продаваща мини-страничка (landing page) с WooComerce + Divi (LIVE).

За Лектора

Александър Лейков

Александър е уеб дизайнер, freelancer, SEO оптимизатор и мениджър на Алейков Студио (http://www.aleikovstudio.com/). Неговата техническа квалификация обхваща знания в областта на уеб дизайна, SEO(M) (оптимизиране на търсещи машини и търсачки), JavaScript, Photoshop, HTML, CSS, различни CMS системи (WordPress, Joomla), бази данни и уеб приложения. Има опит в реализирането на цялостния цикъл на уеб проекта - от анализа, проектирането на дизайна, разработването, реализирането до неговата поддръжка и реклама. Александър е получил богат опит, работейки с широк спектър от клиенти. Реализирал е проектите на южноафриканското посолство в България, официалните представители на Siemens и Bosch за България – EXPO 2000, фотографско студио MEM, Асдис Ран, Лили Иванова, Виктор Балабанов, Клуб Роял, хотели, сватбени агенции, строителни компании, издателства и много други.
Александър Лейков photo