Първи стъпки с професионалната мрежа LinkedIn - SoftUni Digital
Loading...
Семинар

Първи стъпки с професионалната мрежа LinkedIn

09.04.20 19:00 - 21:00 Учебна зала Deep Web гр. София, ул. Тинтява 15-17, ет. 1 Александър Кръстев
Гледайте безплатно семинар на тема "Първи стъпки с професионалната мрежа LinkedIn", който ще се излъчи нa 09 април 2020 г. (четвъртък) от 19:00 часа с лектор Александър Кръстев.

За Семинара

Семинарът “Първи стъпки с професионалната мрежа LinkedIn” ще ви запознае с основните функционалности и принципи на социалната мрежа, създадена през 2002 г. от Рийд Хофман и купена от Microsoft през 2016 г. за $26 млрд. Платформата  дълго време бе смятана просто за място за намиране на работа и оставаше в сянката на своя основен конкурент Facebook. През последните години обаче доказа своята ефективност като инструмент за бизнес комуникация, личен брандинг, изграждане на работодателска марка и др. 

По време на семинара ще разберете как се оптимизира личен профил в LinkedIn, как се създават фирмени страници и какви са принципите за тяхното управление за корпоративна и маркетинг комуникация, както и за employer branding. Ще се запознаете и с основните платени функционалности на платформата – рекламата през Campaign Manager, подбора през Recruiter и осъществяването на продажби през Sales Navigator.

За Лектора

Александър Кръстев

Александър е създател на дигитална агенция BookMark, сайта “Аз чета" и преподавател по LinkedIn. Експерт по дигитален маркетинг с над 14 години опит с клиенти в различни сфери на бизнеса. Консултант е на няколко книги с бизнес насоченост, сред които “Креативен отбор" на Кен Косиенда, "Партизански маркетинг" на Джей Конрад Левинсън, "Креативният гений" на Питър Фиск, "Социалният бум!" на Джефри Гитомър и др. Носител е на званията “Рицар на книгата” и “Посланик на библиотеките”, а през 2018 г. с екипа на “Аз чета” печели и награда PR приз за кампанията “Писател назаем”. 
Александър Кръстев photo