Индустрия 4.0 - SoftUni Digital
Loading...
Семинар

Индустрия 4.0

Заповядайте на безплатен семинар на тема "Индустрия 4.0", който ще се проведе нa 4 декември 2019 г. (сряда) от 19:00 часа в зала Pixel на Софтуерния университет (София, ул. Тинтява 15-17, етаж 1). Събитието ще се проведе и в онлайн формат като част от серията онлайн семинари на Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия, SMEs Webinars в рамките на общата инициатива със СофтУни за обучения, развиващи български бизнес. Лектор e Петър Владимиров.

За Семинара

Събитието е насочено към собствениците на малък и среден бизнес, които се интересуват от възможностите, които дигитализацията на процесите предоставя. В рамките на семинара ще бъде разгледан успешен пример за имплементация на нови технологии в бизнеса, които са автоматизирали редица процеси и са довели да повишаване на приходите.

За Лектора

Петър Владимиров

Петър е основател на PVDigital - иновативна компания, която помага на бизнесите в дигиталния свят. Преди това е партньор и Client Service Director в дигитална агенция Interactive Share. През последните 10 години се занимава с онлайн маркетинг и реклама, а преди това с PR. Разработвал е дигитални стратегии с фокус върху бизнес резултати както за малки и средни бизнеси, така и за някои от най-големите рекламодатели като Reckitt Benckiser, Hyundai, Samsung, Ficosota, METRO, Mustela, VELUX, Bilka, Smirnoff, Fantastico, Goodyear, Nestle Dolce Gusto и много други. Участвал е в редица семинари, обучения и конференции в страната и чужбина. Бил е лектор на събития на Google, Webit, SoftUni, Interactive Seminars, Digital4Plovdiv и други. Има научни публикации на различни теми в областта на масовите комуникации. Правил е корпоративни тренинги за дигитални комуникации и технологии на десетки международни кампании. Дългогодишен опит с видео кампании, създаване на криейтив и сценарии за видео съдържание, работа с filmmaker.
Петър Владимиров photo