Как да използваме Instagram Stories за бизнес цели - SoftUni Digital
Loading...
Семинар

Как да използваме Instagram Stories за бизнес цели

Заповядайте на безплатен семинар на тема "Как да използваме Instagram Stories за бизнес цели", който ще се проведе нa 09 февруари 2018 г. (петък) от 19:00 часа в зала Inspirationна СофтУни (София, ул. Тинтява 15-17, етаж 2). Лекторът е Виктор Динев.

За Семинара

По време на семинара ще обсъдим следните теми:

• Произход – Откъде води началото си Stories в инстаграм и какво трябва да знаем по темата?

• Защо да използваме Stories за бизнес? Какви са конкретните ползи, които предоставя Stories в допълнение към стандартното публикуване в профил/фийд?

• Какви тематики да включим като съдържание?

• Как да спонсорираме съдържание в Stories ефективно?

• Инструменти в помощ за създаване на Stories.

• БОНУС: Последните ъпдейти в Instagram! Как да се възползваме от тях за целите на нашия бизнес?

За Лектора

Виктор Динев

Виктор Динев е експерт по дигитален маркетинг. Има защитена магистърска степен по „Мениджмънт“ в University of Liverpool. Професионалният му опит включва 4 години в областта на дигиталния маркетинг. От три години работи като мениджър проекти в бутиковата дигитална агенция BEYOND ID Studio. В рамките на Beyond Academy е създател и лектор на обученията по Instagram маркетинг. Виктор е работил по дигиталните проекти на клиенти като Jack Daniel’s, Finlandia Vodka, NIVEA, Eucerin, Escapelle, Baristo, Ozone.bg. Организатор е на семинара „Интернет маркетинг с нулев бюджет” - като част от екипа на Web and Events. Ръководил е вътрешнофирмени обучения по социални медии (Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn) за клиенти на BEYOND ID Studio.
Виктор Динев photo