Какво е маркетинг автоматизация - SoftUni Digital
Loading...
Семинар

Какво е маркетинг автоматизация

Заповядайте на безплатния семинар "Какво е маркетинг автоматизация", който ще се проведе нa 8 април 2017 г. (събота) от 14:00 часа в зала Code Ground на Софтуерния университет (София, ул. Тинтява 15-17, етаж 0). Лектор е Нели Неделева.

За Семинара

В глобален мащаб автоматизацията на маркетинговите процеси се използва много нашироко и е доста разпространена. Но за съжаление, в България няма подходящ пазар и много малко хора знаят за съществуването на такъв подход и какво точно представлява той. 

Целта на семинара е да ви запознае с маркетинг автоматизацията и какви са ползите за бизнеса от нея. Ще разгледаме по-подробно какво и как всъщност се автоматизира и ще ви запозная с различни модели на маркетинг аутомейшън кампании.
По време на семинара ще погорим за:
- Marketing automation: повече от софтуер
- Кога да използваме маркетинг автоматизация
- Примери за маркетинг аутомейшън кампании
- Клиентските данни и поведенческия модел

За Лектора

Нели Неделева

В последните 4 години опитът и интересите на Нели Неделева са в областта на маркетинг аутомейшън процесите. Занимавала се е с изграждането и автоматизацията (посредством аутомейшън платформа) на сложен клиентски селекшън и организацията на комуникацията към клиентите по дадена кампанията, анализа и подобренията в последствие. Работила е по такива кампании с едни от най-големите имена в IT индустрията: HP, Microsoft, Lenovo, Symantec, Cisco, etc. Позицията й е лидерска в имплементирането и разработването на този процес на Европейско ниво към Инграм Майкро, най-големия ИТ дистрибутор в световен мащаб.
Нели Неделева photo