Дигитален маркетинг за онлайн магазини - SoftUni Digital
Loading...
Семинар

Дигитален маркетинг за онлайн магазини

Заповядайте на безплатен семинар на тема "Дигитален маркетинг за онлайн магазини", който ще се проведе нa 30 септември 2016 г. (петък) от 19:00 часа в зала Code Ground Lab на Софтуерния университет (София, ул. Тинтява 15-17, етаж 0). Лектор е Димитър Савов.

За Семинара

На семинара ще разгледаме най-важното за един онлайн магазин. Какво да направим за да продава и ако продава как да продава повече? Ще обсъдим как се създава успешна маркетингова стратегия за един онлайн магазин, как се имплементира и след това как се наблюдава анализира и оптимизира. След семинара ще можете да разгледате тези въпроси за вашия онлайн магазин и да знаете какви са възможните решения и задължителните минимуми. Ще имате метод за планиране или анализиране на вашия онлайн магазин и карта за вземане на правилните решения за вашия специфичен бизнес и бюджет. z Ето само някои от темите, които ще засегнем: - Създаване на маркетингови стратегии за онлайн магазини
- Продуктова аргументация 
- Модерни маркетингови технологии и инстурменти
- Автоматизация на процесите, продажбите и маркетинга
- Скалиране и излизане на други пазари Всяка една от тези теми ще се разглежда с една единствена цел - продажби.

За Лектора

Димитър Савов

Димитър  Савов работи в сферата на уеб дизайна и онлайн маркетинга от 12 години.  Има успешни рекламни и маркетингови кампании в 65 държави от 6 континента. Участвал е в близо 200 онлайн бизнес проекта и има собствена система за анализ и оптимизация на онлайн магазини.  Също така е основател е на агенцията за дигитален маркетинг Startup Masters.
Димитър Савов photo