Курс WordPress Advanced and WooCommerce - май 2020 - SoftUni Digital
Loading...

WordPress Advanced and WooCommerce - май 2020

13 май 2020 6 седмици 9 кредита

За курса

Чрез знанията получени по време на курса ще научите как да изградите свой собствен WooCommerce онлайн магазин чрез платформата WordPress CMS. Ако вече имате свой собствен магазин - ще научите как да го оптимизирате и да подобрите неговата функционалност и ефективност.

Защо WooCommerce? WooCommerce е страхотен инструмент – едновременно безплатен и безценен помощник в създаването на уеб магазини. Най-голямото му предимство е огромното разнообразие от теми и плъгини (разширения), които можем да използваме съвсем безплатно.

Обучението ще ви научи как да инсталирате и настроите WooCommerce чрез WordPress CMS, за да може да създадете качествен сайт. Ще се научите как да го SEO оптимизирате, как да го защитите от хакерски атаки, как да подобрите скоростта му на зареждане и как да привличате органичен и платен трафик към него.

Умения, които ще придобиеш

 • Инсталиране на WooCommerce
 • Използване и настройка на WooCommerce плъгини
 • On-page SEO оптимизация
 • Подобряване на скоростта на зареждане на магазина
 • Защита на магазина от хакерски атаки
 • Създаване на качествен онлайн магазин и привличане на органичен и платен трафик към него
Теми

*Моля, докладвайте само грешки в материалите към лекцията. За всякакъв друг тип грешки, свързани със системата, използвайте формата за обратна връзка."

Курсът е подходящ за начинаещи, които искат да изградят свой собствен WooCommerce магазин. Също така е подходящ и за по-напреднали, които вече имат WordPress сайт, но искат да изградят успешен магазин и подобрят неговата функционалност и ефективност. Курсистите трябва да имат базови познания по WordPress.

Кога стартира курсът?

Крайният срок за записване за курса е 11 май 2020. Обучението стартира на 13 май и завършва на 17 юни.

Как мога да се запиша?

За да се запишете за курса, кликнете на бутона "ЗАЯВИ УЧАСТИЕ" и следвайте стъпките. Записването става след успешно плащане. 

Кога и къде ще се провеждат занятията?

Занятията се провеждат всяка сряда от 18:30 до 21:30 ч., като за конкретните зали в сградата на SoftUni, вижте информацията за съответната тема в раздел "Теми".

Какви са формите на обучение?

Имате възможност да изберете дали да се обучавате в присъствена или онлайн форма на обучение:

 • Ако се запишете в присъствена форма на обучение, имате възможност да посещавате занятията на място в университета, да участвате в лабораторни упражнения в учебната зала, имате достъп до всички видео лекции и материали от курса, както и да предавате своите домашни за проверка. Ще имате и възможност лично да контактувате с лекторите, когато срещнете затруднения.
 • Ако се запишете в онлайн форма на обучение, имате достъп до всички видео лекции и материали от курса, както и да предавате своите домашни за проверка.
  *Препоръчително е да носите собствен лаптоп, ако сте записани в присъствена форма на обучение.
Certificate

Какво представлява изпитът и ще получа ли сертификат след края на курса?

Изпитът ще се проведе под формата на курсов проект, който всеки курсист ще има възможността да предаде за оценяване. Желаещите да се явят на изпита, ще получат официален сертификат от SoftUni Digital, ако изкарат оценка над Много добър (5.00). 
Certificate

SoftUni е лицензиран учебен център по Закона за професионалното образование и обучение. След всеки успешно преминат курс с оценка над Мн. добър 5.00  курсистите получават държавно признато „Удостоверение за професионално обучение, както и приложение, валидно на територията на целия Европейски съюз.

Колко струва обучението в курса?

Форма на обучениеВключваЦена
Присъствено

Записване за курса

 • Присъствие на всички учебни занятия
 • Достъп до онлайн ресурси: live стрийминг, видеа от учебните занятия, презентации, допълнителни материали 
 • Достъп до затворена Facebook група с участниците в курса и лекторите
 • Възможност за задаване на конкретни въпроси към лекторите на живо
 • Явяване на изпит и издаване на сертификат
190лв.
Онлайн

Записване за курса

 • Достъп до онлайн ресурси: live стрийминг, видеа от учебните занятия, презентации, допълнителни материали 
 • Достъп до затворена Facebook група с участниците в курса и лекторите
 • Възможност за задаване на конкретни въпроси към лекторите през платформата sli.do
 • Явяване на изпит и издаване на сертификат
170лв.
quality-guaranteed

SoftUni ви дава 100% гаранция за качеството на този курс. За нас е важно да придобиете необходимите умения и знания. Ако по някаква причина обучението не отговори на очакванията ви, ние ви гарантираме възстановяване на цялата сума, която сте заплатили. Таксата може да ви бъде възстановена до третото занятие на курса (27 май). 

Преподавател

golearnweb avatar
Alexander Leykov
Александър Лейков е уеб дизайнер, freelancer, SEO оптимизатор и мениджър на Алейков Студио (AleikovStudio.com). Неговата техническа квалификация обхваща знания в областта на уеб дизайна, SEO (оптимизиране за търсещи машини и търсачки), JavaScript, Photoshop, HTML, CSS, различни CMS системи (WordPress, Joomla), бази данни и уеб приложения. 

Александър има опит в реализирането на цялостния цикъл на уеб проекта - от анализа, проектирането на дизайна, разработването, реализирането, до неговата поддръжка и реклама. 

Получил е богат опит, работейки с широк спектър от клиенти. Реализирал е проектите на южноафриканското посолство в България, официалните представители на Siemens и Bosch за България – EXPO 2000, фотографско студио MEM, Асдис Ран, Лили Иванова, Виктор Балабанов, Клуб Роял, хотели, сватбени агенции, строителни компании, издателства и др. 

За да разгледате реализираните от него проекти, моля посетете сайта: http://www.aleikovstudio.com/