Digital Journey: Interview secrets and trending marketing topics - SoftUni Digital
Loading...
Семинар

Digital Journey: Interview secrets and trending marketing topics

Включете се в следващото издание на събитието за кариерно развитие - Digital Journey: Interview secrets and trending marketing topics. Събитието ще се проведе изцяло онлайн на 17 октомври от 10:00 часа. Водещ на събитието ще бъде Кристин Радоилова.

Участието е безплатно, но регистрацията е задължителна.

Кариерният център има за цел да помага на студентите да постигат максимума на своя потенциал, като развиват не само своите технически умения, но и допълнителни личностни качества. Това резултира в успешна колаборация и изграждане на стабилни отношения с нашите студенти и бизнес партньори.

Кариерният център си партнира с едни от най-добрите, успешни и бързо-развиващи се компании в страната, предлагайки огромен набор от възможности и пътища на развитие във всяко едно направление на технологичния сектор.

За контакти с Кариерният център: ТУК.

За Семинара

По време на събитието ще се включат HR екипа на СофтУни и експерти от водещи IT фирми и наши партньори, които ще говорят по темите:
  • Документи - CV (примери);
  • Предварителна подготовка – допълнителни задания, търсене в интернет, други източници освен СофтУни;
  • Проучване на фирмата, нейните дейности, историята, целите и проектите ѝ, подробности относно позицията, за която кандидатствате;
  • Съвети за добро впечатление: дрехи, точност, поведение;
  • Защо е полезно да се подготвите предварително (добиване на самоувереност, психическа нагласа за това, какво ви очаква, спокойствие);
  • Най-често задавани въпроси;
  • Тренировка с приятели, примерни интервюта, умения за правоговор;
  • Примерно HR интервю (добър и лош пример);
  • Примернa задача.

Програма
ЧасГост
10:00 - 10:10   Откриване
10:10 - 11:00   Всичко, което трябва да знаете за едно интервю със Сабина Попова
11:15 - 11:45   Цветелина Ненкова, Superhosting.bg
11:50 - 12:20   Серхат Мустафа, Netpeak
12:25 - 12:55   Атанас Атанасов, Telenor

Повече информация за гостите ни:

Сабина е Кариерен консултант и помага на курсистите да се реализират, дава им ценни насоки за това как да изготвят СВ, как да се държат по време на интервю и ги мотивира, защото е важно да бъдат уверени в себе си.

Цветелина е маркетинг мениджър в най-голямата хостинг компания у нас - СуперХостинг.БГ. Отговаря за цялостната маркетинг и комуникационна стратегия на компанията, както и за правилното интегриране на маркетинг инструментите във всички бизнес процеси.

Серхат е PPC специалист в агенцията за дигитален маркетинг Netpeak България. Завършил е "Реклама и медийни комуникации" в Икономически университет - Варна. Развива интерес към дигиталната част на маркетинга след SEO курса на SoftUni. Има богат опит в онлайн търговията в маркетплейс платформи.

Атанас има 10 години опит в рекламния бранш като е преминал от всяка страна на партньорството агенция-клиент - от страната на агенцията, от страната на марктетинг отдела и от страната на собственик на бизнеса. Tова са комуникационна агенция Knoway, маркетинг отделите на Lidl, Carlsberg и Telenor, и веригата за бургери Skaptо, в която е един от съоснователите. 

За Лектора

Партньори

Netpeak
Superhosting
Telenor
Партньори photo