Студентски празник със СофтУни - SoftUni Digital
Loading...
Семинар

Студентски празник със СофтУни

03.12.19 20:00 - 23:59 Gramophone Club ул. Будапеща 6 Александър Иванов и Ален Паунов
Каним ви заедно да отбележим наближаващия студентския празник в клуб Gramophone на 3 декември.
Домакини ще бъдат Александър Иванов, който е образователен директор на SoftUni Digital и SoftUni Creative, и Ален Паунов - образователен директор на Софтуерния университет.

В неформална обстановка двамата ще ви разкажат какво постигнахме заедно през 2019 г. и какво можете да очаквате от нас през следващата година.

За Семинара

По време на събитието ще имате възможност да зададете всички свои въпроси, както и да си поговорим на всякакви теми, да обменим идеи и в общи линии - да си прекараме добре. По време на събитието ще имате възможност да зададете всички свои въпроси, както и да си поговорим на всякакви теми, да обменим идеи и в общи линии - да си прекараме добре. А след това да останем и да отпразнуваме празника, както само ние си знаем!

За Лектора

Александър Иванов и Ален Паунов

Александър е Образователен директор на SoftUni Digital & SoftUni Creative. В периода от 2014 – 2016 е един от учителите по програма “Заедно в Час”, където е преподавал информационни технологии. Бил е Координатор и лектор на международен Еразъм+ проект базиран на метода “обучение чрез преживяване” с обучения в 5 държави. Започва професионалния си път, като вицепрезидент и лидер на локалният трейнинг екип на AIESEC Свищов по време на студентството си в Стопанската Академия, където завършва финанси.

Ален е Образователен директор на Софтуерния Университет. Учил е Право, но след известно време в сферата на правните услуги, се насочва към програмирането – нещо, с което винаги се е занимавал любителски. Преподавал е в най-различни курсове в Софтуерния Университет. Обича да предава знанията си и да вдъхновява хората да се развиват и да преследват целите си.
Александър Иванов и Ален Паунов photo

Ресурси

Няма ресурси за този семинар