Фейсбук за бизнес - какво е нужно да знаеш днес? - SoftUni Digital
Loading...
Семинар

Фейсбук за бизнес - какво е нужно да знаеш днес?

Заповядайте на безплатен семинар на тема "Фейсбук за бизнес - какво е нужно да знаеш днес?", който ще се проведе нa 1 август 2018 г. (сряда) от 19:00 часа в зала Code Ground на СофтУни (София, ул. Тинтява 15-17, етаж 0). Лектор e Бисер Вълов.

Семинарът има за цел да ви въведе в основните теми, които ще бъдат изучавани в курса по Facebook Marketing - януари - 2019, който е част от Първата цялостна програма по дигитален маркетинг в България. Всичко за програмата и кандидатстването можете да прочете тук.

За Семинара

В този семинар ще бъдат засегнати основните теми от фейсбук маркетинг програмата на Softuni Digital, който са от съществено значение за резултатите на всички дигитални специалисти. Ще бъдат разгледани обектите в платформата и тяхното приложение за бизнес, ще се разяснят принципи на работа на фейсбук алгоритъма, ще се коментират добри практики при писането на съдържание за платформата, анализиране на резултатите чрез статистики и създаване на ефективни реклами.

За Лектора

Бисер Вълов

Бисер е консултант по дигитален маркетинг. От 5 години е основател и управляващ директор на бутиковата дигитална агенция BEYOND ID Studio. Сред клиентите му са брандове като Jack Daniel’s, Finlandia Vodka, NIVEA, Eucerin, NOVA TV и Ozone.bg. Бисер е активен преподавател, участвал като лектор на десетки семинари и конференции. От 3 години е създател и на Beyond Academy – обучителна програма, чиято мисия е да преподава дигитален маркетинг на разбираем и ясен за всички език. Вече трета година е и преподавател в Softuni Digital, водейки модула за фейсбук маркетинг.
Бисер Вълов photo